Wirek Posted August 20, 2009 Share Posted August 20, 2009 W ubiegły weekend byłem w Sławie i sporo czasu gadałem z Dyrektorem i okazuje się, że po rezygnacji Węgierskiej federacji w 2013 roku , na kempingu w Sławie odbędzie się Światowy zlot karawaningu , po Sławie taki zlot odbędzie się w Kanadzie. Warto chyba przyjechać i zobaczyć kampery, przyczepy z całego świata. Natomiast w 2010 roku w czerwcu w Sławie odbędzie się środkowoeuropejski zlot , dla przypomnienia w Sławie w 2008 roku odbył się Europejski zlot , gdzie przybyło ponad 350 załóg z całej Europy , tak więc kemping w Sławie rozsławił się w Europie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ptaku Posted August 20, 2009 Share Posted August 20, 2009 Ciekawe informacje ,trzeba już dziś wpisać w kalendarz imprez Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas Posted August 20, 2009 Share Posted August 20, 2009 kurcze to ile Dzików będzie trzeba upolować żeby starczyło na 350załóg. ze Sławy Pamietam dobrze wypieczonego Dzika i jajecznice patelni kucharza Grega o 2ej nad ranem . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rysiaczek Posted August 20, 2009 Share Posted August 20, 2009 Proste liczenie ! Trzeba 17,5 dzika ! Jezeli Zlot bedzie trwał 5 dni to potrzebne bedzie 3753 piwa ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrzej Posted August 20, 2009 Share Posted August 20, 2009 Nie warto się angażować. Latem 2012 są ME a jak to nie pomoże to i tak w grudniu 2012 koniec światą. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kit Posted August 20, 2009 Share Posted August 20, 2009 mam duża towarówke to 17,5 dzika i 3753 dostarcze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wirek Posted August 21, 2009 Author Share Posted August 21, 2009 Ja tu sygnalizuje o tym jak nasz rodzimy karawaning jest promowany w Europie i świecie , a tu o ilości wypitego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ptaku Posted August 21, 2009 Share Posted August 21, 2009 wir57, każda impreza jest rozpatrywana pod wieloma aspektami : ilości ilości ilości ilości ilości tak że takie dywagacje są dopuszczalne czemu się dziwisz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wirek Posted August 21, 2009 Author Share Posted August 21, 2009 ptaku, w sumie prawda to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kondzio Posted September 13, 2009 Share Posted September 13, 2009 Witam, A wiadomo dokładnie kiedy bedzie ten środkowoeuropejski zlot w 2010r. Czy przypadkiem nie pokryje sie ze zolotem w Polanicy który ma być 2-6 czrwiec. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
b.b tulipan Posted September 13, 2009 Share Posted September 13, 2009 http://www.pojezierza.com.pl/index.php/lubuskie/Slawa.html kondzio, popróbuj na tej stronie, tam coś się doszukasz na pewno.jeśli ktoś ma bliższe info to na pewno da znać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lepciak Posted September 21, 2009 Share Posted September 21, 2009 Wirek dawniej wir57 Ja tu sygnalizuje o tym jak nasz rodzimy karawaning jest promowany w Europie i świecie , a tu o ilości wypitego Jedno bez drugiego na zlocie nie istnieje o czym doskonale wiemy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg. Posted October 14, 2009 Share Posted October 14, 2009 kurcze to ile Dzików będzie trzeba upolować żeby starczyło na 350załóg. ze Sławy Pamietam dobrze wypieczonego Dzika i jajecznice patelni kucharza Grega o 2ej nad ranem . Moga byc z tymi dzikami trudności. mało kukurydzy we wrocku a z jajecznica damy rade Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
balthur Posted October 14, 2009 Share Posted October 14, 2009 Miło Cię znowu widzieć Greg., Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg. Posted October 14, 2009 Share Posted October 14, 2009 Miło Cię znowu widzieć Greg., I wzajemnie Jasiu. mam akurat na corfu w marinie dostep do netu i korzystam bo sztorm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts