szantymen Posted August 16, 2009 Share Posted August 16, 2009 Planuję przyszły weekend spędzić w Sławie http://www.osir.slawa.pl/. Może ktoś z forum będzie tam odpoczywał. Harmonogram mam napięty, we wtorek instalacja haka, środa zarejestrowanie, czwartek po południu wyjazd i wypożyczenie przyczepki pod Poznaniem i przejazd do Sławy. Mam nadzieję że wszystko się uda . Przy okazji mam pytanie czy hak muszę od razu wpisać do dowodu czy wystarczy papier od diagnosty i załatwienie urzędu w poniedziałek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mymlon Posted August 17, 2009 Share Posted August 17, 2009 Masz 30 dni na wbicie haka do dowodu i karty pojazdu. Przez ten czas możesz jeździć na papier od diagnosty. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spablo1 Posted August 17, 2009 Share Posted August 17, 2009 Byłem tam w doborowym towarzystwie na zlocie w maju . Kemping bardzo ładny, świetnie położony. Duży, czysty i zadbany. Sanitariaty czyste. Z tego co pamiętam to chyba prysznice były dodatkowo płatne. Ogólnie wrażenia bardzo pozytywne Gdzieś na forum powinny być koordynaty GPS. Poszukaj sobie abyś nie błądził z rodzinką Przyjemności i samych pozytywnych wrażeń. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wirek Posted August 17, 2009 Share Posted August 17, 2009 Byłem wczoraj w Sławie , zajrzałem tak przy okazji po drodze . Dłuższą chwilę podaliśmy z Dyrektorem . Jako, że pogoda dopisywała było sporo kempingów, kamperów i ludzi też, widać, że kemping żyje coś się dzieje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
balthur Posted August 17, 2009 Share Posted August 17, 2009 Chętnie bym się wybrał do Sławy. Raczej przyjadę. Muszę przedyskutować ze Zosią. Liczę na załogi WIR i KIT. Pozostali nie mogą Spablo1? A może na grzyby??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spablo1 Posted August 17, 2009 Share Posted August 17, 2009 Chętnie bym się wybrał do Sławy. Raczej przyjadę. Muszę przedyskutować ze Zosią. Liczę na załogi WIR i KIT. Pozostali nie mogą Spablo1?A może na grzyby??? Jakiś proponowany termin ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kit Posted August 17, 2009 Share Posted August 17, 2009 Jakiś proponowany termin ??? termin jest w temacie tj Weekend 21-23.08 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spablo1 Posted August 17, 2009 Share Posted August 17, 2009 Jakiś proponowany termin ??? termin jest w temacie tj Weekend 21-23.08 No to w naszym przypadku du*a bo przyczepa jest nad morzem do końca sierpnia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szantymen Posted August 18, 2009 Author Share Posted August 18, 2009 Temacik rozkręciłem tylko sam chyba nie pojadę. Byłem z haczykiem na montaż i okazało się, że nie pasuje. Haczy ma wszystkie normy europejskie, ale autko jest USA i lipa trzeba przerabiać, bo każdy inny będzie taki sam. Natomiast hak z USA nie ma homologacji i nie da się zarejestrować. Sorki za zamieszanie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
balthur Posted August 18, 2009 Share Posted August 18, 2009 Monina ma chęć na grzyby. Gdyby ktoś jeszcze pojechał, to i my pojedziemy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
100pa Posted August 18, 2009 Share Posted August 18, 2009 Chętnie sie wybierzemy ale w teminie wrześniowym. Pozdrawiamy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kit Posted August 18, 2009 Share Posted August 18, 2009 my na Sławe się nie piszemy bo ile można w to samo miejsce jeździć A na jesienne spotkanie mam plana ale temat zapodam chyba po Nieborowie więc grzecznie czekać Panowie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elaola Posted August 18, 2009 Share Posted August 18, 2009 Monina ma chęć na grzyby balthur przecież jeszcze nie ma grzybów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
patriks Posted August 18, 2009 Share Posted August 18, 2009 Gdyby coś bliżej Szczecina albo weekend bardziej początkowo wrześniowy to i myśmy byśmy dojechali gdzieś tam, byleby wcety były w normalnych odległościach... a grzyby i ryby jak najbardziej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wirek Posted August 18, 2009 Share Posted August 18, 2009 Będąc w poprzedni weekend w okolicach Sławy ob lukałem sobie mały kameralny kemping jakieś 8 km od Sławy , oczywiście blisko lasu bo mam nadzieje na grzyby . Na terenie kempingu dostęp do prądu, wody , WC też w dobrym standardzie, ponadto nawet jest dostępna zmywarka do znaczyć , pralka z tego co wiem i sieć wifi zresztą sama nazwa kempingu to INTERNAUKA , do plaży blisko i co ważna CZYSTA woda w jeziorze sprzęt pływający tez można pożyczyć jedyny mankament to nie wiele budek się zmieści i już wstępnie obgadałem, że zostawię budkę na cały wrzesień i będę solo autkiem dojeżdżał . Do tego zabieram rowerki by do lasu na grzybki, bez rowerków jakoś kiepsko widzę grzybobranie w tej okolicy. balthur, byłem oglądać kemping w Gołuchowie jak dla mnie to kicha , kemping za to fajny dla turystów , którzy chcą korzystać z domków kempingowych , gdy pani na recepcji spytałem gdzie można szara wodą i z WC wylać - zrobiła wielkie oczy ze zdziwienia o czy ja mówię, bo WC tam to czasy PRL Co prawda jeszcze nie jestem zdecydowany na ten kemping , ale biorę go pod uwagę , ostatnio jeździłem po okolicy by coś znaleźć na wrzesień celem połażenia po lesie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts