pianim Posted August 10, 2009 Share Posted August 10, 2009 Panowie potrzebuje pomocy. Znalazłem sobie na ebayu przyczepke w UK. Pytanie teraz podstawowe jak ja przywieźć do Polski samochodem na polskich tablicach??? Czytałem wątki dot. przyczep z anglii ale nikt nie opisal jak przywozi takie przyczepki na kołach. Pomóżcie bo musze szybko podjąć decyzje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ogrodnik Posted August 10, 2009 Share Posted August 10, 2009 Bo posskim samochodem na kołach nie przywieziesz i to też było opisane! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pianim Posted August 10, 2009 Author Share Posted August 10, 2009 To w takim razie jak ją ewentualnie przywieźć??? Pomóżcie? Tylko na lawecie? Naprawde nie da się inaczej? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr J Posted August 10, 2009 Share Posted August 10, 2009 Szukaj kogoś kto wraca z wysp samochodem z hakiem z Twoich okolic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pianim Posted August 10, 2009 Author Share Posted August 10, 2009 Szukaj kogoś kto wraca z wysp samochodem z hakiem z Twoich okolic hmm... ale to musiałby mieć samochód na angielskich blachach? Dobrze rozumię? Podpowiedz mi jeszcze gdzie szukać tego kogoś? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ogrodnik Posted August 10, 2009 Share Posted August 10, 2009 Leć do Angli samolotem kup samochód z hakiem , wykup dodatkowe ubezpieczenie , kup przyczepe i wracaj do Polski. Albo zapłać Anglikowi żeby Ci ją przywiózł Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pianim Posted August 10, 2009 Author Share Posted August 10, 2009 Leć do Angli samolotem kup samochód z hakiem , wykup dodatkowe ubezpieczenie , kup przyczepe i wracaj do Polski. Albo zapłać Anglikowi żeby Ci ją przywiózł Świetny pomysł - zwłaszcza ten z zakupem samochodu... daruj sobie kolego bo to jakieś takie mało zabawne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ogrodnik Posted August 10, 2009 Share Posted August 10, 2009 Dlaczego ? Tak właśnie robią w Angli samochody są tanie (te starsze) a w Polsce sprzedajesz. zostają jeszcze kierowcy tirów ale wtedy jej nie obejrzysz albo ktoś kto wozi samochody z Angli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wirek Posted August 10, 2009 Share Posted August 10, 2009 Podpowiedz mi jeszcze gdzie szukać tego kogoś? a to pytanie nie jest zabawne , liczysz na to , że tu ktoś na forum poda Ci numer telefonu, kto Ci przyciągnie przyczepę z Anglii? lub ktoś z nas tam pojedzie i Ci przyciagnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pianim Posted August 10, 2009 Author Share Posted August 10, 2009 a to pytanie nie jest zabawne , liczysz na to , że tu ktoś na forum poda Ci numer telefonu, kto Ci przyciągnie przyczepę z Anglii? lub ktoś z nas tam pojedzie i Ci przyciagnie. Dla mnie ono zabawne nie jest. Szukam jakiegoś rozwiązania i liczyłem na to że to forum mi w tym pomoże. Widze jednak ze niektórzy potrafią tylko swoje pretensje pisać. ... a tak na marginesie: gdyby ktoś z forum miał taki nr telefonu lub mial możliwość przyciągnięcia przyczepy z Anglii to czemu nie miałbym skorzystać z jego pomocy gdyby on sam chciał i mógł mi pomóc??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wirek Posted August 10, 2009 Share Posted August 10, 2009 pianim, może i ktoś by się znalazł , ale chyba nie w sezonie turystycznym - teraz korzystamy z każdej wolnej chwili by cieszyć się wypoczynkiem w swoich budkach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pianim Posted August 10, 2009 Author Share Posted August 10, 2009 zdaję sobie z tego sprawę... niestety a zależało na szybkiej pomocy bo sam chciałbym z rodzinką jeszcze gdzieś wypaść na troche, ale chyba niestety nic z tego nie wyjdzie (przynajmniej nie w tym sezonie). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pianim Posted August 10, 2009 Author Share Posted August 10, 2009 ogrodnik - przepraszam za niemiłą odpowiedź na Twojego posta ale nie zdawałem sobie sprawy, że tak można zrobić. Właśnie przeglądam oferty samochodów na ebayu i faktycznie mozna cos kupic za śmieszne pieniadze tylko po to zeby przywieźć tą wymarzoną przyczepke Może ktoś już tak robił i może mi podpowiedzieć jak bym już kupił przyczepe i auto jak to załatwić w Angli żeby przyjechać z tym do Polski? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szantymen Posted August 10, 2009 Share Posted August 10, 2009 A jesteś pewny, że to właśnie ta wymarzona, a sprzedający napisał wszystko, tak jak jest w rzeczywistości. Ja mam dylemat czy jechać do Holandii bo to kawał drogi, a jak będzie coś ukryte to nawet nie będzie komu nawtykać. No chyba że jesteś fachowcem w domkach i wszystkie wady znajdziesz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pianim Posted August 10, 2009 Author Share Posted August 10, 2009 ...no co Ty... pewnie że nie jestem fachowcem ...ale kto nie ryzykuje ten nie ma Zawsze można zrobić sobie tylk owycieczke na 1600km w jedną stronę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts