szantymen Posted August 8, 2009 Share Posted August 8, 2009 Witam wszystkich wczoraj się witałem, dzisiaj pytam Zaczynam szukać przyczepki dla czterech osób, do ciągnięcia mam "ciągnik", kwota do wydania jest w okolicy 10 tyś zł. Znalazłem coś takiego http://www.allegro.pl/item707931299_okazja_przyczepa_5_sosbowa_96r_super_stan.html Czy to możliwe by tak wyposażona przyczepka z tego rocznika była w dobrym stanie, czyli czy jest to niby okazja i trzeba być ostrożnym? Czy raczej w tym roczniku to normalna cena, i powinno wszystko działać? Zdaję sobie sprawę że i tak trzeba wszystko sprawdzić. Jeszcze pytanie z dziedziny praktycznej jak się śpi na takim piętrowym łóżku, czy to raczej dla dzieci czy dorosły też się wyśpi. Mam jeszcze taką wersję nie piętrową, http://www.allegro.pl/item706107124_lmc_dominat_545_super_stan_jak_nowa.html Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jarekkow Posted August 9, 2009 Share Posted August 9, 2009 Zapomniał dodać w opisie - trzy wiadra wody i dwa kilo pleśni Uważaj bo cena za niska nawet jak na angielkę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkady11 Posted August 9, 2009 Share Posted August 9, 2009 Witam. Pomimo, iz licytacja angielki zakończona to i tak muszę napisać że dobre wciskanie kitu to podstawa do zrobienia dobrego interesu. Co najmniej połowa opisu toć to normalne podstawowe wyposażenie przczepy. Sprzedający ma b.duży tupet lub jest laikiem w temacie. A cena za r. 96 pomimo, iż jest to angielka to powinna dać duuuużo do zastanowienia. Oby jak najmnej takich "okazji" dla amatorów carawaningu. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacek l Posted August 9, 2009 Share Posted August 9, 2009 Jednak moze warto zobaczyc to naocznie? J. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts