Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, Bartko napisał(a):

Czy ktoś był na tym kempingu? Może coś ocenić?

Byłem polecam

Opublikowano (edytowane)
17 godzin temu, Bartko napisał(a):

Czy ktoś był na tym kempingu? Może coś ocenić?

Byłem już kilka razy i uczucia mam mieszane. 

Po pierwsze primo. Sama infrastruktura zrobiona fajnie chociaż widać, że projektował ją laik bez pojęcia o temacie. Parcele podzielone są różnymi krzaczkami i inną infrastrukturą "ogrodową" ale niestety parcele nie są przelotowe więc trzeba albo wepchnąć przyczepę albo cofać co też nie jest łatwe, bo wjazdy są wąskie i ograniczone różnymi przeszkodami. Po wprowadzeniu dłuższej przyczepy ciężko wjechać autem, bo wjazd za wąski. Alejki do najszerszych też nie należą. 
Ja tam bywam tylko po sezonie więc najczęściej jest pusto ale latem jak jest tłok to może być ciekawie. Poza tym super, słupki, prąd, zlewnie, wszystko jest "pod ręką" ale zimą nieczynne to oczywiste.  

Po drugie primo, zimą nieczynne są też główne łazienki na kempingu więc trzeba chodzić do toalet obok recepcji. Trzeba to uwzględnić w swoich planach, bo jest to spory kawałek :lol:

Po trzecie primo, jest miejsce na ognisko, wiatki, gdzie można posiedzieć i pobiesiadować ale takie trochę bez klimatu, jakby robić ognisko na osiedlu między blokami. Jest też kuchnia z jadalnią, ale zimą kuchnia również jest nieczynna. 

Poza tym najważniejsze. Kemping działa chyba 3 sezon i przez ten okres kilka razy już zmieniał się jego regulamin, bo ktoś bez pojęcia o temacie go pisał podobnie jak projektował. Kolega organizował tam kilka razy małe spotkania dla kilku/kilkunastu załóg i zawsze były jakieś problemy przez "nieprecyzyjne" zapisy w owym regulaminie lub cenniku. Kemping jest prowadzony przez OSIR czyli gminę więc jak w regulaminie nie ma że "można" to "nie można" i nie idzie się dogadać, no bo bo z kim? Prezydentem miasta? Po tych kilku akcjach teraz już chyba ogarnęli te kwestie a przynajmniej na ostatnich spotach nie słyszałem o problemach. W końcu :lol:
A na koniec tylko dodam, bo to już tylko z zasłyszanych opinii wiem, że latem jest głośno i tłoczono, bo obok kempingu jest kompleks basenowy, widoczny na foto na stronie i sporo lokalnej młodzieży i rodzin z dziećmi z niego korzysta więc jak ktoś chce mieć spokój to może być kiepsko. 

Edytowane przez reflexes (wyświetl historię edycji)
Opublikowano
W dniu 27.12.2024 o 14:34, Bartko napisał(a):

Czyli krótko mówiąc, jednoosiową cepką w lato z dziećmi można na parę dni zajechać? :-D

Na spokojnie. Dwuosiowa może i też wejdzie ale będzie z tym więcej zabawy.