czorrnny Posted August 1, 2009 Share Posted August 1, 2009 jak w temacie,wczoraj umarła mi pompka wody.Niewiem czy taka jest jej nazwa ale pisze na niej crystal thames pump.Zerkam wlasnie na allegro,niewidze takiej samej,jest pelno innych,czy ktoś może mi doradzic jaka mam kupic?Podaje link do tych wszystkich pompek. http://allegro.pl/search.php?string=pompka+wody&category=18553&order=p&change_view=1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesert Posted August 1, 2009 Share Posted August 1, 2009 Ale w czym problem?patrz jaki masz wybór pompek,dobierasz tylko pod wzgledem mocy w watach i wydajności w litrach,ewentualnie kwestia średnicy pompki-tak żeby się zmieściła w otworze kanistra czy zbiornika.Nie ma dedykowanych pompek dla danej przyczepy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
czorrnny Posted August 2, 2009 Author Share Posted August 2, 2009 Niewiem jak mam to dobrac bo o tej pompce co mi umarła nic na necie niepisze.Niewiem jaka mam dobrac wydajnosc tej pompki,czy taką która więcej pompuje czy taka która mniej.Wielkosci są podobne,z tym niebede mial raczej problemu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BJoe Posted August 2, 2009 Share Posted August 2, 2009 powiem tak wybierz najtanszą a czy ona będzie pompowala 5l więceju cy mniej na minutę to jest mało istotne i nie odczujesz tego w normalnym urzytkowaniu ja rok temu kupiłem najtanszą jaką znalazłem na allegro i świenie mi się spisuje nawet przez ponad 10 godzin pompowala wodę nonstop i niemam z nią najmniejszych problemów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
barwol Posted August 4, 2009 Share Posted August 4, 2009 Ja kupiłem pompkę REICH DUO i szczerze polecam (super ciśnienia, wydajność i "cichość" pracy) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts