Effendi Posted July 28, 2009 Share Posted July 28, 2009 Jeszcze tylko kawka, kolejne ostatnie sprawdzenie dokumentow i wyposazenia i wyjazd w nieznane....do wiecznie zielonej Szkocji... Spelnienie marzen, pragnien jest juz tak blisko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elaola Posted July 28, 2009 Share Posted July 28, 2009 Szerokiej drogi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kit Posted July 28, 2009 Share Posted July 28, 2009 szerokości i przyjemności po powrocie czekamy na fotorelacje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesert Posted July 28, 2009 Share Posted July 28, 2009 Effendii-zakładam że jedziesz z przyczepą a nie do roboty?Po powrocie koniecznie zdaj relację.Szkocja zawsze mi się marzyła ,może kiedyś uda się ją zobaczyć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Effendi Posted August 16, 2009 Author Share Posted August 16, 2009 zakładam że jedziesz z przyczepą a nie do roboty? Wyjazd był nawet nie z przyczepą tylko na dwa kampery że o planach pracy na "wyspie" nawet nie myślałem Ogólnie mówiąc było super, dużo zwiedzania, oglądania..... niezapomniane wrażenia, te pozytywne i negatywne ( bo były i takie..... jak ochłonę i o nich zapomnę to napiszę kilka słów więcej )....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spablo1 Posted August 17, 2009 Share Posted August 17, 2009 napiszę kilka słów więcej )....... no to z niecierpliwością czekamy na relację i fotki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kit Posted August 17, 2009 Share Posted August 17, 2009 no to czekamy na fotorelacje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
balthur Posted August 17, 2009 Share Posted August 17, 2009 Szkoda, że w tym sezonie tak mało się widzieliśmy. Opowiedz coś o swojej wyprawie ( jak ochłoniesz) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Effendi Posted August 27, 2009 Author Share Posted August 27, 2009 .....kilka fotek z wyjazdu..... powrót do domu, ostatni rzut okiem na wybrzeże Morza Północnego wjazd na most nad rzeką Forth i było tak, że stanąłem "oko w oko" z Szkotami Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spablo1 Posted August 27, 2009 Share Posted August 27, 2009 Effendi, ostatnie zdjęcie to REWELACJA !!! Mam nadzieję, że zjechali z drogi widząc Polaka na przeciw siebie czyli poprostu wystraszyli się i uciekli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBICAR Posted August 27, 2009 Share Posted August 27, 2009 Effendi, Piękne widoki i na pewno niezapomniane chwile... podziel się większą ilością fotek i relacją z wyprawy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Effendi Posted August 27, 2009 Author Share Posted August 27, 2009 ostatnie zdjęcie to REWELACJA !!! Mam nadzieję, że zjechali z drogi Paweł! w tym przypadku to ja stchórzyłem i dałem "drapaka" na właściwy pas ruchu,....zresztą tamtejsza policja ma dla przybyszów z "lądu" dużą cierpliwość i wyrozumiałość i generalnie pomagają w takich sytuacjach ale nigdy nie reagują nerwowo ( czytaj - mandatowo, a spróbuj gdzieś w kraju pojeździć sobie "pod prąd" ) a tutaj też taki "zapominalski" jak ja, który poszedł na czołówkę, dla uspokojenia powiem, że obeszło się bez rannych zakłady R-R w Dumferline ( płn Szkocja ) - jestem ciekaw czy ktoś wie co tam produkują ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBICAR Posted August 27, 2009 Share Posted August 27, 2009 DSC00107.JPGzakłady R-R w Dumferline ( płn Szkocja ) - jestem ciekaw czy ktoś wie co tam produkują ? nazwa z tego rozlatującego się muru nie wiele mi mówi :ok: może... reklama na tym rozlatującym się murze to na pewno nie marka, o której myślę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maras Posted August 28, 2009 Share Posted August 28, 2009 Effendi, pewnie silniki do samolotów ,silniki odrzutowe,turbiny gazowe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wirek Posted August 28, 2009 Share Posted August 28, 2009 A jakie ceny na kempingach? i może jakieś fotki jak one tam wyglądają?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts