Wirek Posted July 25, 2009 Share Posted July 25, 2009 Tak jak już wcześniej pisałem i część z Was wyraziła zgodę następny czerwcowy w 2010 spot odbędzie się w Polanicy Zdrój czyli w pięknej Kotlinie Kłodzkiej . Dziś byłem w Polanicy na kempingu i standardem nie odbiega od tego w Sławie , nawet w razie niepogody mamy zadaszenie, nie będzie potrzeba plandekami kombinować z kierownikiem rozmawiałem cenę będzie można negocjować przy większej ilości osób. http://osir.polanica.net/pl/index.php Na tą chwilę to tyle , bo sporo czasu do tego spotkania interesuje mnie tylko czy będzie to Wam odpowiadać? zadaszenie stanowiska przeczep ogrodzone wysokim żywopłotem dla dwóch załóg jedno dodatkowo tez i namiot w razie niepogody nawet autko można naprawić , czego nie zyczę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radwan Posted July 25, 2009 Share Posted July 25, 2009 nam pasuje i jak obiecalismy nie bedziemy sobie z geby d.... robic ,przyjedziemy napewno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
100pa Posted July 25, 2009 Share Posted July 25, 2009 Wirku jest ok -tak jak mówiliśmy -w przyszłym roku 1 weekend maja zlot karawaning.pl , 3 weekend maja spotkanie w Sławie , a czerwiec ( Boże Ciało) Polanica Zdrój - ja jestem za. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kit Posted July 25, 2009 Share Posted July 25, 2009 następny czerwcowy w 2010 spot chodzi o weekend czerwcowy na Boże ciało? czy będzie to Wam odpowiadać? dla mnie propozycja godna uwagi Na jesień zrobi się temat i wtedy zajmiemy się ustalaniem miejsca, szczegółów itd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wirek Posted July 25, 2009 Author Share Posted July 25, 2009 chodzi o weekend czerwcowy na Boże ciało? Tak ten weekend miałem na myśli. I mam propozycję by zamówić busa czy też autokar i pojechać do Czech zobaczyć Skalne miasteczko. Byłem tam dwa razy i coś pięknego i trzeci też mogę być. http://www.walbrzych.info/pl/wiadomosci,News,3296,1,foto:_skalne_miasto_-_propozycja_na_weekend.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kit Posted July 25, 2009 Share Posted July 25, 2009 coraz bardziej nam się ta propozycja podoba i jesteśmy za a nawet przeciw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
b.b tulipan Posted July 25, 2009 Share Posted July 25, 2009 kalendarz zlotowy 2010 uważam za otwarty. a.Sława b. Polanica Zd. c. Cieplice. d...................? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lepciak Posted July 26, 2009 Share Posted July 26, 2009 bogus bednarski dopisz d - Głogów dla wtajemniczonych i wytrwałych. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wirek Posted July 26, 2009 Author Share Posted July 26, 2009 Lepciak, Dopisywanie imprez - to zadanie dla 100-pki i tu http://www.forum.karawaning.pl/viewtopic.php?t=5087 z terminem i cos o tym spotkaniu więcej , chyba , że jakieś zamknięte dla wtajemniczonych Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lepciak Posted July 26, 2009 Share Posted July 26, 2009 wir57 jakieś zamknięte dla wtajemniczonych Boguś Bednarski opowiadał w Borkach o tym zlocie, ale tylko ja wysłuchałem relacji do końca i dlatego uważam się za wtajemniczego. Zlot organizują posiadacze quadów więc dla karawaningowców może być mało interesujący. Termin i szczegóły jeszcze nie są znane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
100pa Posted July 26, 2009 Share Posted July 26, 2009 Proszę jednak o przeniesienie postów nie dotyczących Mazur do tematu http://www.forum.karawaning.pl/viewtopic.php?t=5087 z góry dziękuję . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mymlon Posted July 27, 2009 Share Posted July 27, 2009 Z przyczyn technicznych poszło do nowego wątku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts