Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uwaga dla wszystkich jadących drogą 163 przez Czaplinek w kierunku Kołobrzegu

W miejscowości Machliny robią fotki z radiowozu Fotorapidem C

/ właśnie odebrałem pamiątkowe zdjęcie :klnie: /

Opublikowano

A dedykacje choć napisali?

A ogonek miałeś?

Jarek, kraj w kryzysie, podreperujesz budżet!

Ps dobra, już Cię nie wkurzam, szkoda paru zgrzewek :klnie:

Opublikowano
A ogonek miałeś?

Jarek, kraj w kryzysie, podreperujesz budżet!

Ogonek miałem , pięknie wyszedł na fotce , pomorze obstawione okropnie , podobno dostali prikaz właśnie odnośnie budżetu / trza kasy /

Najlepsze jest to , że na fotce nie widać kto faktycznie prowadzi / poświata od słońca na przedniej szybie /

To ja za telefon i dzwonię do nich na kogo mam wypisać bo naprawdę nie wiem kto faktycznie w tym momencie prowadził / żona też ma prawko /

A oni na to, abym napisał że nie mogę ustalić kto jest sprawcą wykroczenia i punktów karnych nie dostanę .... tylko jako właściciel pojazdu , za niewskazanie sprawcy dostanę kilka stówek więcej :hehe:

W tej sytuacji napisałem na siebie bo to moje pierwsze dziewicze punkty karne a mandat mniejszy ....

Ale prawo co do takich sytuacji jest tragiczne :klnie:

Opublikowano
Uwaga dla wszystkich jadących drogą 163 przez Czaplinek w kierunku Kołobrzegu

W miejscowości Machliny robią fotki z radiowozu Fotorapidem C

/ właśnie odebrałem pamiątkowe zdjęcie :klnie: /

Jareczku, gdzie załącznik, chcemy zobaczyć. :hehe:

Opublikowano

Ojjjj obstawione drogi i mocno naprawiają budżet :klnie:

Przestrzegam przed 'śmietnikiem' ustawianym na DK 25

Tato jechał moim autem w jedną stronę i przyszło piękne zdjęcie z dokładnym ujęciem twarzy zrobione w miejscowości Biały Bór.

Z powrotem wracał mąż i również przyszło zdjęcie, choć mniej piękne bo tył auta i bez twarzy kierowcy :-] Fotka zrobiona w miejscowości Rzeczenica.

No cóż...drogie te wakacje :hehe:

Moje auto ale przynajmniej ja punktów nie mam :-]

Opublikowano

I to jest jeden z powodów dla których warto sprawić sobie radio cb.

Pozdrawiam.

Opublikowano
I to jest jeden z powodów dla których warto sprawić sobie radio cb.

Pozdrawiam.

to nie tak do końca bo tylko na pomorzu słychać w radiu ostrzeżenia o czynnych fotoradarach w innych częściach Polski nie dowiesz się który fotoradar jest pełny a który pusty (a może ja zawsze źle trafiam z pytaniem ................)

Opublikowano

macieku, nie tylko na pomorzu mówią na CB a aktywnych fotoradarach.

Opublikowano

ja tam profilaktycznie zwalniam przed każdą puszką o której ostrzega mnie automapa... :klnie:

Opublikowano
ja tam profilaktycznie zwalniam przed każdą puszką o której ostrzega mnie automapa... :klnie:

Taaa tylko że to nie była puszka a z radiowozu cykali za zakrętem ....

Opublikowano
ja tam profilaktycznie zwalniam przed każdą puszką o której ostrzega mnie automapa... :hehe:

Taaa tylko że to nie była puszka a z radiowozu cykali za zakrętem ....

a to do takich niespodzianek to już tylko CB-radio, ale i czasem to nie pomoże, miśki się ostatnio strasznie szybko przemieszczają więc można mieć pecha i z CB dać się złapać :klnie: