jacek00 Posted June 14 9 minut temu, peja76 napisał: Mistral daje radę, antenę też kupiłem Mistral i chodź jest w szafie oczywiście na razie to lepiej ściąga jak po przednia Ale dlaczego właściwie zmieniałeś TV? Przecież miałeś. Czyżbyś zmienił budę na coś innego? Czy to przypadkiem nie jakiś kamper? Pochwal się Quote Share this post Link to post Share on other sites
peja76 Posted June 14 10 minut temu, jacek00 napisał: Czy to przypadkiem nie jakiś kamper? Jaki kamper tfuuuu przecież ja nie lubię kamperów. Podczas badania rynku stał się wypadek przy pracy i zostało co zostało czyli to co pisałem że mam namiot ale życie napisało jednak inny scenariusz Quote Share this post Link to post Share on other sites
jacek00 Posted June 14 11 minut temu, peja76 napisał: ale życie napisało jednak inny scenariusz No to pochwal się nowym nabytkiem Quote Share this post Link to post Share on other sites
jacekzoo Posted June 14 12 minut temu, peja76 napisał: stał się wypadek przy pracy No i spoko, za ile poszła? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Voku Posted June 14 Na pewno układ z łóżkiem królewskim Czyżby kamper? Quote Share this post Link to post Share on other sites
peja76 Posted June 14 7 minut temu, jacek00 napisał: No to pochwal się nowym nabytkiem Tu nie będziemy śmieci i nie wiem czy mogę bo czasami się nie spodoba i będę sprzedawał i znowu wylonduje na forum jako pośmiewisko 2 minuty temu, Voku napisał: Na pewno układ z łóżkiem królewskim Czyżby kamper? No co ty Quote Share this post Link to post Share on other sites
jacek00 Posted June 14 No co ty:rolleyes:No to zakładaj nowy temat, pochwał się i napisz czemu Hobby? Quote Share this post Link to post Share on other sites
peja76 Posted June 14 15 minut temu, jacek00 napisał: No to zakładaj nowy temat, pochwał się i napisz czemu Hobby? Założę ale może w długi weekend bo narazie to muszę ogarnąć wszystko po swojemu na wyjazd, myślę że będzie ciekawie bo przez dwa tygodnie szukania trafiłem 6 kamperow przeszczepionych/pomataczonych/zlepów. Nie bedziemy tu śmieci jak by ktoś z władnych mógł posprzątać ten temat będzie ok Quote Share this post Link to post Share on other sites
filipert Posted June 14 1 godzinę temu, peja76 napisał: Założę ale może w długi weekend bo narazie to muszę ogarnąć wszystko po swojemu na wyjazd, myślę że będzie ciekawie bo przez dwa tygodnie szukania trafiłem 6 kamperow przeszczepionych/pomataczonych/zlepów. Nie bedziemy tu śmieci jak by ktoś z władnych mógł posprzątać ten temat będzie ok ??? Jednak 😎 Quote Share this post Link to post Share on other sites
peja76 Posted June 14 (edited) 37 minut temu, filipert napisał: ??? Jednak 😎 Edited June 14 by peja76 (see edit history) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tomii Posted June 14 Największy krytyk kamperów na forum kupił kampera . Świat się kończy. Piotr gratulacje Quote Share this post Link to post Share on other sites
Commander Posted June 14 Gratuluję....ale wstydzić się powinieneś swoją drogą.... Sprzedać przyczepę... Szok.🤧 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Piotrekm13 Posted June 14 31 minut temu, Commander napisał: Gratuluję....ale wstydzić się powinieneś swoją drogą.... Sprzedać przyczepę... Szok.🤧 Spokojnie... To tylko żeby za miesiąc dwa powiedzieć że kamper jest bee i przyczepa była lepsza. Wtedy już żaden kamperowiec nie powie, że kto nie wie niech się nie wypowiada. To się nazywa rozwalenie systemu od środka. Taki koń trojański. PS. Czy @peja76 wie, że już ma nowy wątek? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Voku Posted June 14 Godzinę temu, Tomii napisał: Największy krytyk kamperów na forum kupił kampera . Świat się kończy. Piotr gratulacje Jak to mówią, tylko krowa nie zmienia zdania XD Gratki, @peja76 mam nadzieje że przy twoich wyjazdach weekendowych sprawdzi się lepiej od przyczepy. Gratuluje zakupu i niech służy. Quote Share this post Link to post Share on other sites
peja76 Posted June 14 Dziękuję wszystkimi, @Voku dzięki za mobilizację i nazwę wątku, może dam radę i dziś coś napiszę Quote Share this post Link to post Share on other sites