100pa Posted July 25, 2009 Share Posted July 25, 2009 W tym miejscu pogadamy ogólnie na temat przyszłorocznych spotkań. 1. Zlot Karawaning.pl - Sława 1 weekend maja 2. Spotkanie w Sławie - 3 weekend maja 3. Polanica - czerwiec weekend Boże Ciało http://www.forum.karawaning.pl/viewtopic.php?p=96083#96083 4. VII ZLOT Niewiadówek - Borki nad Zalewem Sulejowskim . 25-27 czerwiec 2010 ! 5. Augustowskie noce 2010 sierpień 6. Karkonowski Rajd Karawaningowy - wrzesień http://www.forum.karawaning.pl/viewtopic.php?t=4693 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wirek Posted July 25, 2009 Share Posted July 25, 2009 Pewnie jak zwykle od 1 do 3 maja kolejny zlot i tu administracja ustali miejsce kolejne to III majówka w Sławie w dniach 14,15,16 maj Kolejne to spotkanie w Polanicy Zdrój od 02-06 do 06-06 , a dalej się okaże początek sezonu 2010 jest . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AKISSJG Posted July 25, 2009 Share Posted July 25, 2009 I pierwszy weekend września Karkonoski Rajd Karawaningowy w Jeleniej Górze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wirek Posted July 26, 2009 Share Posted July 26, 2009 100pa, Pytałeś dlaczego nie chce , aby tu przenieś temat o spotkaniu w Polanicy czerwiec 2010, ano dlatego, że te wszystkie spotkania zagubią się w tym jednym miejscu i będziemy np. szukać coś na temat Sława, Polanica i podobnych, nawet zagubi się lista uczestników na dane spotkanie. Jest jeszcze sporo czasu a ja chce przygotować temat Polanica z opisem kempingu, atrakcji Kotliny Kłodzkiej tzn. miejsc do zwiedzania, tras dla chcących połazić po górach i innych. Skoro założyłeś ten temat w pierwszym ( jest to dobry pomysł ) zrobisz odnośniki do danego spotkania i tak dla przykładu już możesz zrobić odnośnik do spotkania " Karkonoski Rajd Karawaningowy w Jeleniej Górze" Jak opracuje temat spotkania w Polanicy założę nowy temat , a Ty zrobisz w pierwszym poście odnośnik i tak będziemy mieć kalendarz imprez na 2010 rok i każdy będzie mógł coś dla siebie wybrać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
b.b tulipan Posted July 26, 2009 Share Posted July 26, 2009 wir57, Rysiu pomysł b. dobry; tu ogólnie o zlotach a na innych postach ze wskazaniem na dany temat. masz za to zimne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
100pa Posted July 26, 2009 Author Share Posted July 26, 2009 Jak opracuje temat spotkania w Polanicy założę nowy temat , a Ty zrobisz w pierwszym poście odnośnik i tak będziemy mieć kalendarz imprez na 2010 rok i każdy będzie mógł coś dla siebie wybrać._________________ O to mi chodziło ,żeby Twoj temat nie zaginął ( i nie zasmiecał)w postach Mazury , tu chciałem umiescic wstepny kalendarz i oczywiscie reszta była by rozwinięta w osobnych -konkretnych tematach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wirek Posted July 26, 2009 Share Posted July 26, 2009 Piotruś nie zaśmiecałem ( tak uważam ) w temacie o mazurach , to było zagajenie, czy będzie miejsce i termin zaakceptowane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
100pa Posted July 27, 2009 Author Share Posted July 27, 2009 3. Polanica - czerwiec weekend Boże Ciało Biorąć 4 dni urlopu mamy 9 dni wolności . Można sobie zrobić niezły wypadzik . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wirek Posted July 27, 2009 Share Posted July 27, 2009 Piotruś do punku 4 możesz zapodać link , bo coś nie coś już tam napisano o tym spotkaniu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spablo1 Posted September 8, 2009 Share Posted September 8, 2009 1. Zlot Karawaning.pl - 1 weekend maja 2. Spotkanie w Sławie - 3 weekend maja Jeśli dobrze zrozumiałem to kolejny VII Zlot ma się odbyć w Sławie. Pytanie brzmi: czy zatem jest sens organizowania spotkania w 3 weekend maja w tym samym miejscu ? Wiem, że to jeszcze odległe czasy ale tak pytam z ciekawości. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wirek Posted September 8, 2009 Share Posted September 8, 2009 Spablo1, w Nieborowie to samo pytanie zadałem 100-pce i Kitkowi i jednak postanowiliśmy , że to spotkanie odbędzie się - to ma być co roku w jednym miejscu i w podobnym terminie, drugi lub trzeci weekend maja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spablo1 Posted September 8, 2009 Share Posted September 8, 2009 to spotkanie odbędzie się - to ma być co roku w jednym miejscu i w podobnym terminie. Jeśli o mnie chodzi to nie ma problemu bo miejsce jest rewelacyjne. A i przyczepy nie trzeba ciągać w te i na zad Wczoraj byłem przejazdem w Sławie i musiałem wjechać chociaż na chwilę na kemping. Cisza, spokój... jak to po sezonie. Tylko dwie przyczepy i namiot z turystami z Niemiec. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wirek Posted September 8, 2009 Share Posted September 8, 2009 Spablo1, to podobnie myślimy , bo też zostawię przyczepkę po zlocie karawaningu, po co to ciągać 200 km w tą i powrotem, jak te 400 km solo można. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kondzio Posted September 13, 2009 Share Posted September 13, 2009 Jeszcze raz dla pewności Dwa zloty w tym samym miejscu i tym samym miesiącu ??? , to chyba pomyłka. Rozbiło by uczestników na dwie mniejsze grupki. Może nie do końca ale na pewno w większość Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spablo1 Posted September 13, 2009 Share Posted September 13, 2009 Dwa zloty w tym samym miejscu i tym samym miesiącu ??? , to chyba pomyłka. Tak. W jednym miejscu, w odstępie dwóch tygodni. Pierwszy Zlot to spotkanie ogólnopolskie natomiast drugi to spotkanie cykliczne, które już trzeci raz odbędzie się w Sławie. Nie ma mowy o pomyłce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts