bodzioklb Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 chciałbym tutaj uzyskać opinie osób które posiadaja ten model Hobby gdyż chce zakupić taką przyczepę i chciałbym wiedziecie na co zwrócić uwage przy zakupie co powinno być na wyposażeniu - jakieś przyłącza, wyposażenie standardowe itp. nie ma znaczenia czy to jest wersja UFE EXCELLENT,UL,De Luxe... od rocznika 1997 do 2001 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
camper4x4 Posted July 25, 2009 Share Posted July 25, 2009 ja mam takie maleństwo najwazniejsza rzecz to DMC przyczepy to 1300 kg więc musisz mieć czym pociagnąc poaztym trzeba każda sprawdzić tak jak każdą przyczepę kupujesz w mojej w wyposażeniu jest lodówka lpg/12V/220V ogrzewanie Lpg ubikacja z zbiornikiem wyjmowanym z zewnątrz - oraz spuszczanie wody na 220V umywalka i zlew + zbiornik na wodę dostępny z zewnątrz dodatkowo w zestawi był zbiornik na brudną wodę i namiot powinno być też koło zapasowe sprawdź stan zaczepu czy nie jest zużyty oraz stan opon i hamulców oraz oświetlenia zewnętrznyego drogwego jak też wewnątrz jest też system nadmuchu który działą po podłączeniu 220V kuchnia jest 3 palnikowa jeśli masz jakieś bardziej szczegółowe pytania to wal śmiało - co będę wiedział podpowiem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wirek Posted July 25, 2009 Share Posted July 25, 2009 ubikacja z zbiornikiem wyjmowanym z zewnątrz - oraz spuszczanie wody na 220V na 12 V - w zbiorniku do spuszczania jest pompka działająca na 12V. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
widelec Posted July 26, 2009 Share Posted July 26, 2009 na 12 V - w zbiorniku do spuszczania jest pompka działająca na 12V. a juz myslalem ze to straszny "kibel" jest jak w kiblu jest pompka na 230 V bo np: po drodze jak Cie zlapalo trzeba by sie pod slup podlaczac gdzies przy ulicy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
camper4x4 Posted July 27, 2009 Share Posted July 27, 2009 czepiacie się Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodzioklb Posted July 27, 2009 Author Share Posted July 27, 2009 najwazniejsza rzecz to DMC przyczepy to 1300 kg więc musisz mieć czym pociagnąc o to sie nie martwie tak jestem miedzy mlotem a kowadlem - 495 czy 535 ale czyba ostatecznie zdecyduje sie na 535 masa ta sama ceny porownywalne a jest nieco wieksza wiec zamykamy temat nowy idzie w dziale kupujacego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts