adria465rt Posted July 19, 2009 Share Posted July 19, 2009 Zwolenników rodzinnego wypoczynku ZAMPRASZAMY na zakończenie wakacji do GACEK w woj. świętokrzyskim między Buskiem a Pińczowem. Po szczegóły zapraszam do relacji z spotu majowego i czerwcowego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oskar Posted July 19, 2009 Share Posted July 19, 2009 Achoj! Choć dopiero co wróciłem z Kempingu Loch Ness w Gackach to już nie mogę się doczekać do ponownego spotkania! Pozdrawiam Oskar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesert Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 Przywiozę kawałek linki,to się uwiąże Prezesa za nogę do drzewa żeby tak nie latał jak kot z pęcherzem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adria465rt Posted July 20, 2009 Author Share Posted July 20, 2009 I tak będę latał ,muszę wszystko dopracowac.Piątek mega ognisko.Sobota super zabawa taneczna w swietlicy .Sprzet dostarczy Stanik. Atrakcją będzie przedstawiciel firmy sprowadziajacej przyczepy i kampery .Dla dzieci oczywiście będą bajki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesert Posted July 21, 2009 Share Posted July 21, 2009 Owszem,ale tylko do 10 metrów-bo tyle linki zabiorę taaa a co Prezes proponuje w temacie kulinariów?Może bym jakiś bigos zapodał?,albo może jakiegoś pstrąga na grilla?Pomyśl jeszcze nad jakąś inną atrakcją,bo przedstawicielstwo firmy jest dla mnie średnią atrakcją.W sobotę przewidujesz potańcówę?całe szczęście że mi religia zabrania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adria465rt Posted July 21, 2009 Author Share Posted July 21, 2009 Zmien religie na bardziej tolerancyjna.Co do potrawy to czekam na pomysly.Podaje do wiadomosci ze mini bufat jest przy recepcji.Mozna zamowic obiady. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oskar Posted July 21, 2009 Share Posted July 21, 2009 Ale to był bigos!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesert Posted July 21, 2009 Share Posted July 21, 2009 Oskar-a nie masz czasem fotki jak Prezes Jacek miesza w tym garze tą drewnianą ,,łyżką,,?Dobry bigos nie jest zły.Jacek-a co tam można dostać obiadowego w tym bufecie?zapomniałem sprawdzić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oskar Posted July 21, 2009 Share Posted July 21, 2009 Od mieszania to byłem Ja.I jak prezes wyjechał na chwilę do sklepu i nie zamieszałem to dostałem naganę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesert Posted July 21, 2009 Share Posted July 21, 2009 Dobrze że się tylko na naganie skończyło,gdybym to ja nie zamieszał to pewnie by mnie nosem wciągnął. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oskar Posted July 22, 2009 Share Posted July 22, 2009 Achoj! A może by tak tym razem ugotować Grochówki Wojskowej . Każdy w domu zrobiłby odpowiednie porcje a potem do wspólnego gara wymieszac i powstała by w ten sposób super grochówa!!! Pozdrawiam Oskar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesert Posted July 23, 2009 Share Posted July 23, 2009 Faktycznie,grochówki jeszcze nie było.jest mały problem-nie wiem jak się gotuje grochówkę,ale spokojnie poszperam w przepisach kulinarnych.Bardzo dobry pomysł.W nagrodę za dobry pomysł będziesz Oskar znów mieszał we wspólnym garnku Albo Jacka zamkniemy w kuchni,drzwi się podeprze a do towarzystwa dołoży mu się Noriettę K. żeby nie czuł się samotny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adria465rt Posted July 23, 2009 Author Share Posted July 23, 2009 Pomysl calkiem orginalny ale uprzedzam potrawa posiada wlasciwosci wybuchowe i morze uszkodzic przystawki.Na plus wyzabija wszystkie zyjace komary. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oskar Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 A oto przepis ! Jak by ktoś nie wiedziałhttp://www.wielkiezarcie.com/przepis2696.html Pozdrawiam Oskar! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oskar Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 Oj coś pomyliłem http://www.wielkiezarcie.com/przepis2696.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts