Jawor_ki Posted July 17, 2009 Share Posted July 17, 2009 http://www.borki.pl/kompleks_sp_rek.html czy tam jest tylko ten kemping? ceny powalają wyliczyłam,że za dobowy pobyt (przyczepka + przedsionek ) musiałabym zapłacić 72,20 w tym 3 letni człowiek, który nie płaci cena za auto osobowe, ciekawe czy za większe trzeba dopłacić :/ ? no i pies zostaje w domu.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mymlon Posted July 17, 2009 Share Posted July 17, 2009 A co Ci tak dużo wyszło? przyczepa campingowa 15,00 zł/dobę samochód 5,00 zł/dobę podłączenie do prądu 10,00 zł/dobę opłata pobytowa osoba dorosła 12,00 zł/dobę x2 opłata miejscowa osoba dorosła 1,00 zł/dobę x2 --------------------------- 56 zł/dobę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jawor_ki Posted July 17, 2009 Author Share Posted July 17, 2009 namiot= przedsionek duży 10 zł córka 8 lat - 6 zł Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mymlon Posted July 17, 2009 Share Posted July 17, 2009 namiot= przedsionek duży 10 zł Naprawdę? Zdzierstwo, nie pojadę tam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jawor_ki Posted July 17, 2009 Author Share Posted July 17, 2009 no właśnie:/ - w tą cene powinni wliczyć wyżywienie wrrrrrrrr a mam zapakowaną przyczepke i mieliśmy za jakąs godzinke jechać tam i zostać do poniedziałku. rezygnuje dla zasady cena to porażka. może wsiądziemy jutro w auto i pojedziemy poszwędać się tam cały dzień i poszukać czegoś tańszego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mymlon Posted July 17, 2009 Share Posted July 17, 2009 A tu jeszcze zobacz, mają namiary na jakieś pola biwakowe http://www.powiat-piotrkowski.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=555 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jawor_ki Posted July 17, 2009 Author Share Posted July 17, 2009 no sporo tego. Dzięki. decyzja zapadła. tym razem zostawiamy przyczepe i jedziemy na zwiady potrzebujemy jakiejś bazy na weekendy niedaleko Łodzi. zaraz wydrukuje sobie adresy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maras Posted July 17, 2009 Share Posted July 17, 2009 askajaworska,no tak ceny to mają ale nie zniechecaj się ,zadzwoń i zapytaj może coś wynegocjujesz. (czasami się udaje) . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemo.D Posted July 17, 2009 Share Posted July 17, 2009 Jak się patrzy tam na cennik to jakaś nędza;/ Ale w rzeczywistości jest duuuzo lepiej;d Recepcja jest w takim bloku i nikt niczego nie sprawdza.. jednym słowem co podasz za to zapłacisz i dodatkowo spokojnie cenę można wynegocjować myślę że w połowie ceny którą podałeś sie zmieścisz;) Przynajmniej tak bylo na zlocie bo ja także jak zobaczyłem cennik to za głowę się złapałem a w rzeczywistosci za 3 dni wyszło chyba 80pln;) Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi Posted July 18, 2009 Share Posted July 18, 2009 Nie wiem kiedy tam byłeś, ale od zeszłego roku recepcja jest od strony jeziora (już nie w bloku) i widzi 2 metry od siebie do wjeżdza. Camping OK, ale jak dla mnie za głośno - codziennie jak tam byłem (a byłem kilka razy) pijane imprezy do samego rana ................. reszta OK. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
macieku Posted July 18, 2009 Share Posted July 18, 2009 namiot= przedsionek duży 10 zł Naprawdę? Zdzierstwo, nie pojadę tam... A nie jest przypadkiem daleko ........... i to rozwiązuje pewne dylematy :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemo.D Posted July 18, 2009 Share Posted July 18, 2009 recepcja jest w bloku;) a byłem w czerwcu na zlocie Niewiadów;) Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piterek Posted July 18, 2009 Share Posted July 18, 2009 Jako niedrogą bazę wypadową, polecam stanicę wędkarską w Barkowicach-Mokrych. Jeśli ktoś ma opłaconą kartę wędkarską to dla członków Pzw ceny za pobyt są hm, śmieszne... ok 30 zł za dobę z prądem... dla niewędkarzy niewiele więcej, chyba maks 40zł. można się dogadać z obsługą... nikt tam nie liczy wszystkiego z aptekarską dokładnością... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mymlon Posted July 19, 2009 Share Posted July 19, 2009 macieku, Borki to ciekawe miejsce na postój w drodze na południe Polski. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
macieku Posted July 19, 2009 Share Posted July 19, 2009 macieku, Borki to ciekawe miejsce na postój w drodze na południe Polski. W drodze na południe staję "gdziekolwiek" bo chcę się zatrzymać na kilka godzin tylko. Zawsze szkoda mi całej doby bo urlopy mam króciutkie -max 8-10 dni . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts