stan1april Posted July 17, 2009 Share Posted July 17, 2009 Szanowni Forumowicze chcialbym uzyskac informacje na temat przyczept tabbert 5000. Mam zamiar kupic taka przyczepe. Sprzedajacy mowi ze jest ona z roku 1993 lub4,ale nie maw niej lazienki czy to jest mozliwe? A moze ktos podpowie gdzie znalezc opis takiej przyczepy. Pozdrawiam i dzikuje za ewentualne odpowiedzi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mymlon Posted July 17, 2009 Share Posted July 17, 2009 nie maw niej lazienki czy to jest mozliwe? Możliwe, łazienka nie wszystkim jest potrzebna. Widziałem kiedyś Hobby, która nie miała nawet instalacji wodnej. Zerknij na katalog z 1993r: http://www.caravan-museum.de/Hersteller_A_-_Z/Tabbert/Tabbert_1993_Exclusiv_Modelle/tabbert_1993_exclusiv_modelle.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
patriks Posted July 18, 2009 Share Posted July 18, 2009 Ja niedawno kupiłem cycepę 93 rok bez łazienki, takiej właśnie szukałem. Tam gdzie jeżdżę łazienka z kibelkiem nie są mi potrzebne. Jest to dla mnie zbędne miejsce i zbędna waga do ciągnięcia. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts