Skocz do zawartości

Uchwyty do mocowania przedsionka bez wiercenia dziur

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam pytanko. Czy używał ktoś takich uchwytów i mógłby coś na ich temat napisać?

Warto je kupić czy lepiej założyć te przykręcane na stałe?

post-91043-imported-fc3913e2-1624-4421-b468-66b7fd856f72_thumb.jpg

post-91043-imported-15cb4e2b-2476-4c12-a31c-ecdd0ac3e54f_thumb.jpg

Opublikowano

Jak nie masz uchwytów w przyczepie to tak.

Tylko musisz mieć już przedsionek z podwójną kedrą lub przyczepę.

Opublikowano

Do tych co pokazujesz na zdjęciu nie potrzeba podwójnej kedry. Ja mam trochę inne właśnie przykręcane do drugiej kedry i jestem z nich zadowolony.

Można sobie ustawić rurki tak jak ci pasuje do danego przedsionka. Jeżeli nie masz przykręconych fabrycznie uchwytów to kup takie bo nie wymagają wiercenia w budce. Czasami można trafić na styropian zamiast na listewkę i klapa

post-91070-imported-d8362a95-450f-4e4a-95c6-a7dcdc4d6d8a_thumb.gif

Opublikowano

Oglądałem ostatnio te czerwone uchwyty w Elcampie.Niestety nie kupiłem,ponieważ są sprzedawane w kompletach po 3 sztuki a ja potrzebowałem 1 uchwyt.Komplet kosztuje 80 złotych-cena lekko zaporowa,ale jeśli ktoś nie ma żadnych uchwytów to tylko takie.Tak jak pisze poprzednik- szkoda dziurawić ścianę przyczepy,zwłaszcza jeśli nie wiadomo jak biegną listwy stelaża przyczepy.Przez to że są demontowane można dokładnie ustalić najlepsze miejsce zamocowania w szynie,przez co przedsionek będzie lepiej naprężony.

Opublikowano

Takie uchwyty jak moje sprzedaje gościu o nicku z allegro Wlode1961. Co prawda nie wystawia ich na aukcji ale tydzień temu był u niego mój kumpel i ma ich jeszcze sporo i sprzedaje na sztuki po 25 zeta. Podaje w opisie swój telefon i można się z nim dogadać. Więcej danych nie podaję co by mi nie zarzucono reklamy.