DWUGI Posted July 16, 2009 Share Posted July 16, 2009 Witam Mam pytanko. Czy używał ktoś takich uchwytów i mógłby coś na ich temat napisać? Warto je kupić czy lepiej założyć te przykręcane na stałe? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trafko Posted July 16, 2009 Share Posted July 16, 2009 Jak nie masz uchwytów w przyczepie to tak. Tylko musisz mieć już przedsionek z podwójną kedrą lub przyczepę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rycho1907 Posted July 16, 2009 Share Posted July 16, 2009 Do tych co pokazujesz na zdjęciu nie potrzeba podwójnej kedry. Ja mam trochę inne właśnie przykręcane do drugiej kedry i jestem z nich zadowolony. Można sobie ustawić rurki tak jak ci pasuje do danego przedsionka. Jeżeli nie masz przykręconych fabrycznie uchwytów to kup takie bo nie wymagają wiercenia w budce. Czasami można trafić na styropian zamiast na listewkę i klapa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesert Posted July 17, 2009 Share Posted July 17, 2009 Oglądałem ostatnio te czerwone uchwyty w Elcampie.Niestety nie kupiłem,ponieważ są sprzedawane w kompletach po 3 sztuki a ja potrzebowałem 1 uchwyt.Komplet kosztuje 80 złotych-cena lekko zaporowa,ale jeśli ktoś nie ma żadnych uchwytów to tylko takie.Tak jak pisze poprzednik- szkoda dziurawić ścianę przyczepy,zwłaszcza jeśli nie wiadomo jak biegną listwy stelaża przyczepy.Przez to że są demontowane można dokładnie ustalić najlepsze miejsce zamocowania w szynie,przez co przedsionek będzie lepiej naprężony. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rycho1907 Posted July 17, 2009 Share Posted July 17, 2009 Takie uchwyty jak moje sprzedaje gościu o nicku z allegro Wlode1961. Co prawda nie wystawia ich na aukcji ale tydzień temu był u niego mój kumpel i ma ich jeszcze sporo i sprzedaje na sztuki po 25 zeta. Podaje w opisie swój telefon i można się z nim dogadać. Więcej danych nie podaję co by mi nie zarzucono reklamy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts