Malwina Posted July 16, 2009 Share Posted July 16, 2009 Witam nie wie ktoś gdzie można uszyć część namiotową takiej przyczepki? http://www.fjcruiserforums.com/forums/non-fj-classifieds/78776-06-jayco-baja-10y-camping-trailer.html (nie wiem jak ta część się dokładnie nazywa) bo mam obydwie te cz. zniszczone, a poza ty przyczepka jak najbardziej nadaje się do użytku (: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomii Posted July 16, 2009 Share Posted July 16, 2009 Może tu: www.przedsionki.pl by dali radę tyle że pewnie musiała byś im przyprowadzić przyczepkę. Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kocur Posted July 16, 2009 Share Posted July 16, 2009 Ja już kilka razy korzystałem z pomocy firmy AVIOTEX - aviotex.com.pl. Myślę, źe trzeba dostarczyć albo przyczepę albo przynajmniej uszkodzone części na miarę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts