MikiSow Posted May 13 Witam. Jak w temacie czy ktoś posiada lub posiadał taka hondę i czy da radę na przyczepe o masie nie spełna 700kg Pozdrawiam Quote Share this post Link to post Share on other sites
Maras Posted May 13 Godzinę temu, MikiSow napisał: Witam. Jak w temacie czy ktoś posiada lub posiadał taka hondę i czy da radę na przyczepe o masie nie spełna 700kg Pozdrawiam Tak mi się wydaje ,że ta HONDA UFO waży więcej jak wspomniana przyczepa ... Weź lawetę . Quote Share this post Link to post Share on other sites
MikiSow Posted May 13 1 godzinę temu, Maras napisał: Tak mi się wydaje ,że ta HONDA UFO waży więcej jak wspomniana przyczepa ... Weź lawetę . Czytanie ze zrozumieniem kolego chodziło mi czy honda dźwignie przyczepe Quote Share this post Link to post Share on other sites
Commander Posted May 13 30 minut temu, MikiSow napisał: Czytanie ze zrozumieniem kolego chodziło mi czy honda dźwignie przyczepe Do dźwigania przyczepy lepszy będzie wózek widłowy....z długimi widłami, niż Honda. Quote Share this post Link to post Share on other sites
macieku Posted May 13 forum ........... :-) Zobacz w papiery i będziesz miał odpowiedź, z drugiej strony przyczepkę o masie niższej niż 700kg to dobrym rowerem pociągniesz , pewnie że da radę Quote Share this post Link to post Share on other sites
Maras Posted May 13 4 godziny temu, MikiSow napisał: Czytanie ze zrozumieniem kolego chodziło mi czy honda dźwignie przyczepe Napisałeś kolejny post ,którego też jest ciężko zrozumieć o co tak naprawdę pytasz . Może warto troszeczkę się przyłożyć do pisowni bo to chyba Tobie bardziej zależy na uzyskaniu odpowiedzi niż komukolwiek z nas. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Commander Posted May 13 (edited) Godzinę temu, Maras napisał: Napisałeś kolejny post ,którego też jest ciężko zrozumieć o co tak naprawdę pytasz . Może warto troszeczkę się przyłożyć do pisowni bo to chyba Tobie bardziej zależy na uzyskaniu odpowiedzi niż komukolwiek z nas. Jakie pytanie taka odpowiedź. Samym tym zdaniem możnaby matury z polskiego nie zdać.... 4 godziny temu, macieku napisał: forum ........... :-) Zobacz w papiery i będziesz miał odpowiedź, z drugiej strony przyczepkę o masie niższej niż 700kg to dobrym rowerem pociągniesz , pewnie że da radę To teraz zgadnij czy jest z hamulcem czy bez... Osobiście nie wiem czy Ufo ma tyle na haku przy osi niehamowanej... Edited May 13 by Commander (see edit history) Quote Share this post Link to post Share on other sites
macieku Posted May 14 10 godzin temu, Commander napisał: To teraz zgadnij czy jest z hamulcem czy bez... Osobiście nie wiem czy Ufo ma tyle na haku przy osi niehamowanej... po co zgadywać , zerknie w papiery i będzie jasność . Ostatnio na forumie sami puryści językowi, więcej luzu .... klasyczna netykieta jest fajna ale świat się zmienia :-) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Commander Posted May 14 Tak. Dostrzegam bylejakość wszędzie... Będzie bardzo zgubna w przyszłości. Quote Share this post Link to post Share on other sites