Skwarek Posted May 11 W moim kupionym w zeszłym roku kamperku jest markiza Fiama F45 i niby jest z nią wszystko w porządku, jest cała, tkanina nie ma odbarwień i wizualnie "nówka" lecz ma zapaszek stęchlizny. Ktoś ją mokrą złożył i tak to pewnie się stało. Może jest jakaś chemiczna rada jak pozbyć się tego zapachu, może coś wiecie, proszę podpowiedzcie 🤔 Quote Share this post Link to post Share on other sites
TomekKnaus Posted May 11 ..... można np tym ...... https://www.polarsport.pl/imp-gran-tent-gear-cleaner-500ml.html TOM Quote Share this post Link to post Share on other sites
filipert Posted May 12 @TomekKnaus, mnie się nie ładuje żaden produkt. Dodam, że też tak miałem z zapachem i pomogło samo wietrzenie. Quote Share this post Link to post Share on other sites
TomekKnaus Posted May 12 11 minut temu, filipert napisał: @TomekKnaus, mnie się nie ładuje żaden produkt. Dodam, że też tak miałem z zapachem i pomogło samo wietrzenie. Cytowany produkt: Granger's Fabsil Tent+ Gear Cleaner to płyn do czyszczenia tkanin nieoddychających. TOM Quote Share this post Link to post Share on other sites
Skwarek Posted May 12 Dzięki za info. Właśnie wieje więc wietrzę nad jeziorem 😊. Zobaczę czy pomoże, jak nie to kupię ten dezodorant. Quote Share this post Link to post Share on other sites