Maras Posted May 10 1 minutę temu, czyś napisał: Mogłeś nie zrywać. Wlazłeś i... straciłeś gwarancję na wszystko co w środku... dobre ,normalnie oplułem nie tylko kompa ale całą piżamkę Plus tej naklejki/plomby był takie ,że miałem pewność ,że w salonie nie robili sobie wycieczek całymi rodzinami i nie wgniatali mi podłogi o siadaniu i trzaskaniu meblami nie wspomnę Quote Share this post Link to post Share on other sites
lucas_ka Posted May 12 W dniu 26.04.2022 o 15:16, w79 napisał: Temat załatwiony. Podziękowania dla M. Klai mimo że nie tam wymieniałem) Wszystkim dziękuję za rady. Okazało się, że i bęben i hamulce są rzadko spotykane... Wręcz przeciwnie, bardzo typowy bęben. Układ hamulcowy 2361. Quote Share this post Link to post Share on other sites
jacek00 Posted May 12 (edited) 20 minut temu, lucas_ka napisał: Wręcz przeciwnie, bardzo typowy bęben. Układ hamulcowy 2361. Bęben typowy, ale hamulce to AL-KO Automatic Adjustment (AAA) Premium Brake, co zresztą widać po napisie na kapslu. Al-KO 2361 to zwykłe hamulce. Edited May 12 by jacek00 (see edit history) Quote Share this post Link to post Share on other sites
lucas_ka Posted May 12 6 minut temu, jacek00 napisał: Bęben typowy, ale hamulce to AL-KO Automatic Adjustment (AAA) Premium Brake, co zresztą widać po napisie na kapslu. Al-KO 2361 to zwykłe hamulce. Ja miałem na myśli bęben, że jest z układu 2361. Może nie czytelnie to napisałem. Czujny jesteś jak ważka. Quote Share this post Link to post Share on other sites