Piotrekm13 Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Godzinę temu, papieju napisał: Teraz już za późno. Ale mogę nawiercać kilka dziurek większym wiertłem. Jest jednak taka realna potrzeba? Na drewnie się nie powinno skraplać. U mnie na bakistach mam pokrywy ze sklejki, i tam jest sucho. Mokre są tylko te części materacy, które leżą na gładkiej części stołów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papieju Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Nie mam materaca jako takiego a poduchy te seryjne. I nie zauważyłem skraplania, ale też nie zwracałem uwagi. Będę w piątek ogarniał po wyjeździe to zobaczę co tam się dzieje 35 minut temu, Piotrekm13 napisał: Mokre są tylko te części materacy, które leżą na gładkiej części stołów. Bo to nie jest drewno tylko płyta, lakierowana. Nie oddycha. Na mniejszym łóżku jest stolik bo tam śpi córka, jak tam coś będzie a pod naszym nic to i tam wleca deseczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papieju Opublikowano 4 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 Kolejny wyjazd zaliczony, tym razem było już grzane gazem i pełny luksus, przycięte ogrzewanie i tak dawało 21c w środku, nawet za ciepło. Przydał się też najazd. Psikusa chyba robi mi regulator mmpt i rozlazło się koło manewrowe ale o tym w innych wątkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misio Opublikowano 4 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 Gdzie to byliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papieju Opublikowano 4 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 W ośrodku Wilga koło Staszowa na zlocie TrabiExpo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lbuster Opublikowano 9 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2022 Sympatyczna przyczepka, fajnie na nią popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papieju Opublikowano 11 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 W dniu 9.09.2022 o 14:56, lbuster napisał: Sympatyczna przyczepka, fajnie na nią popatrzeć Dzięki 😀 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papieju Opublikowano 24 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2022 U mnie już akcja zima. Już wiem że w tym roku nigdzie nie pojedziemy więc korzystając z pogody umyłem, zrobiłem pt nieco wcześniej niż wynika z kalendarza, wyjąłem co ma nie zimować, przykryłem. Jeszcze podrzucę pochłaniacze wilgoci bo są w drodze i niech śpi. Porobiłem trochę dziurek w plandece na której stoi tam gdzie zbierała się woda żeby spływ był i powinno być ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misio Opublikowano 24 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2022 Liczyłem ze na grzybobraniu staniemy obok siebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papieju Opublikowano 24 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2022 Ja już grzybów mam w opór ale jeśli będziesz w okolicy to bardzo chętnie zapraszam. Wiesz, jakby stała pod wiatą czy w hali to w każdej chwili zapinam i jadę, pod chmurką to jednak idą jesienne deszcze i słoty więc jest okno pogodowe to cyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misio Opublikowano 24 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2022 Na grzybobranie jedzie się na imprezę, a nie dla grzybów... Jakie jesienne deszcze... Polska złota jesień dziś się dopiero zaczęła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papieju Opublikowano 24 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2022 28 minut temu, Misio napisał: Na grzybobranie jedzie się na imprezę, a nie dla grzybów... Jakie jesienne deszcze... Polska złota jesień dziś się dopiero zaczęła... Prognozy póki co mówią co innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misio Opublikowano 24 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2022 Prognoza mówiła że w ten weekend pada...A jest piękna pogoda... 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lbuster Opublikowano 24 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2022 35 minut temu, Misio napisał: Na grzybobranie jedzie się na imprezę, a nie dla grzybów... Heja, heja, ja grzyby nazbierałem Co nie zmienia faktu, że one są przy okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BIGL Opublikowano 25 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2022 W dniu 24.09.2022 o 17:25, lbuster napisał: Heja, heja, ja grzyby nazbierałem Co nie zmienia faktu, że one są przy okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi