jacekzoo Posted May 16 Niestety, dociągnąłem na maks i jednakowo łatwo idzie ją wrzucić na dach 🤷🏼 Quote Share this post Link to post Share on other sites
w79 Posted May 16 16 godzin temu, Tomii napisał: szyby i elementy malowane ADBL Synthetic Spray Wax - Plastiki CarPro Perl 1:3 Którym w końcu całość budy, razem z naklejkami ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tomii Posted May 16 3 godziny temu, w79 napisał: Którym w końcu całość budy, razem z naklejkami ? ADBL SSW 👍 na blachę, naklejki, okna i błyszczące tworzywa sztuczne. Perl poszedł na rączki manewrowe oraz ramki klap serwisowych/schowków. Czyli tam gdzie tworzywo jest matowe. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Voku Posted May 16 Ja jeździłem dużo z workową i nigdy nic się nie działo, ale wiadomo są tam gumy na których się opiera o ścianę więc coś z tym podwiewaniem na dach może być, mi podwiało, ale rozłożoną . Co do kasetowej to nie jest tak tragicznie w kilogramach obecna 4,5m waży 30kg do 17kg workowej Quote Share this post Link to post Share on other sites
Maras Posted May 16 W dniu 8.05.2022 o 08:26, Tomii napisał: ... Podkusiło mię użyć klucza dynamometrycznego, co by wszystko było idealnie. No i ... ... Ciekawi mnie jak teraz Knaus 'puszcza" linki hamulcowe . Czy są podwieszone czy nie . Tomku dałbyś radę fotkę cyknąć jak to wygląda u Ciebie Miłej niedzieli! Ja dziś jadę się komunizować Po takiej pracy posiłek jak najbardziej wskazany . A jeszcze mam pytanko gdyby Ci się chciało zerknąć na siłownik od podnoszonego wyrka ile ma niutonów . Nic pilnego tak przy okazji. Piękna buda :ok; Quote Share this post Link to post Share on other sites
Marcin T Posted May 16 1 godzinę temu, Maras napisał: Ciekawi mnie jak teraz Knaus 'puszcza" linki hamulcowe . Czy są podwieszone czy nie . U mnie jest "profesjonalni"e 2020 rok. Quote Share this post Link to post Share on other sites
jacek00 Posted May 16 U mnie jest "profesjonalni"e 2020 rok.U mnie tak samo Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tomii Posted May 16 Godzinę temu, jacek00 napisał: U mnie tak samo No to macie bogatsze wersje na Polskę U mnie bez trytek. Quote Share this post Link to post Share on other sites
golob Posted May 16 Teraz, Tomii napisał: No to macie bogatsze wersje na Polskę U mnie bez trytek. Teraz w koncu wiadomo dlaczego w PL 4k eur drożej Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tomii Posted May 16 3 godziny temu, Maras napisał: A jeszcze mam pytanko gdyby Ci się chciało zerknąć na siłownik od podnoszonego wyrka ile ma niutonów . Nic pilnego tak przy okazji. 200 N będzie 20 minut temu, golob napisał: Teraz w koncu wiadomo dlaczego w PL 4k eur drożej No jeszcze kieliszki do wina . Quote Share this post Link to post Share on other sites
Marcin T Posted May 16 4 minuty temu, Tomii napisał: No jeszcze kieliszki do wina Nie no, całkim spoko są te kielichy. Zbiera się. Trytki, kieliszki, jakieś dziwne wkręty Tą oś przetarłbyś jakąś ścierą chociaż Quote Share this post Link to post Share on other sites
jacek00 Posted May 16 Nie no, całkim spoko są te kielichy. Zbiera się. Trytki, kieliszki, jakieś dziwne wkręty Tą oś przetarłbyś jakąś ścierą chociaż Widzisz. W Polsce dostajesz już budę z wytartą osią a nie takie nie wiadomo co. Tak to wygląda w porządnej przyczepie od porządnego dealera, który się położy i nawet szmatą na mokro oś przeleci! Quote Share this post Link to post Share on other sites
w79 Posted May 16 6 minut temu, jacek00 napisał: Widzisz. W Polsce dostajesz już budę z wytartą osią a nie takie nie wiadomo co Właśnie po to jest ta trytytka...Podczas jazdy wpada w ruch wahadłowy, a linki same wycierają oś... Know -how kosztuje. Jutro muszę zobaczyć jak jest u mnie:) Quote Share this post Link to post Share on other sites
maarec Posted May 16 Nie ukrywam, że podobają mi się od dawna sprzęty Knaus- zawsze w środku a teraz jeszcze z zewnątrz. Przy następnych zakupach będzie trzeba odwiedzić stoisko albo dilera. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Maras Posted May 16 Tomek. dziękuje. No to od spodu nic się nie zmieniło A teraz wyciągnę asa z rękawa dla Ciebie ,Jacka ,Marcina i innych zaproponuję poprawienie fabryki za kilka zeta w kwestii uchwytu linki hamulcowej . Quote Share this post Link to post Share on other sites