peja76 Posted Wednesday at 10:33 AM 22 minuty temu, maarec napisał: Ma napęd 4x4? Marek nie wiem, to był przypadek jak ją zobaczyłem, tankowałem na stacji paliwo i obok był salon oraz wypożyczalnia, wiesz jak jest, to jest choroba więc podjechałem zobaczyć co mają, nie było cennika ani wyposażenia, obejrzałem zrobiłem fotki @Zulos bo pamiętam jak kiedyś pisał o takim sprzęcie. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zulos Posted Wednesday at 07:41 PM Zgadzam się, że to jest brzydal, biorąc pod uwagę te proporcje, ale jest to temat do rozwoju na przyszłość. Największym minusem tego projektu/układu jest w zasadzie brak bagażnika (nie mówiąc o garażu), bo to coś, co tam jest to ma taki rozmiar i kształt, że nie wiadomo, co w zasadzie można by tam wsadzić. Nawet na ich stronie jest zdjęcie tego "bagażnika", w którym mieszczą się na styk dwa fotele i tyle... Ale wystarczy, żeby zrobić wersję 6m - te pół metra już trochę wydłuży i wysmukli linię, a wtedy też znajdzie się miejsce na bagaż - może nawet garaż. Quote Share this post Link to post Share on other sites