vrs Opublikowano 25 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2021 2 godziny temu, pjetko napisał: A co Ty za bzdury opowiadasz, nie znasz tego lodowca? Empirycznie nie doświadczyłem. Mieliśmy sie kiedyś wybrać ale jakoś nigdy sie nie udało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pjetko Opublikowano 25 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2021 41 minut temu, vrs napisał: Empirycznie nie doświadczyłem. Mieliśmy sie kiedyś wybrać ale jakoś nigdy sie nie udało. Dla mnie trochę za mały ten stok, ale poślizgać się z dziećmi ujdzie na bezrybiu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek00 Opublikowano 25 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2021 Godzinę temu, vrs napisał: Empirycznie nie doświadczyłem. Mieliśmy sie kiedyś wybrać ale jakoś nigdy sie nie udało. A ja tam się nauczyłem jeździć na Snowboardzie Więc nie jest taki zły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulos Opublikowano 26 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2021 U nas cholerny halny narozrabiał i chyba w ten weekend nie wystartujemy...:-( Ale łopaty muszę wyrychtować i być może w weekend będzie już fedrowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maarec Opublikowano 26 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2021 8 godzin temu, Zulos napisał: U nas cholerny halny narozrabiał i chyba w ten weekend nie wystartujemy...:-( Ale łopaty muszę wyrychtować i być może w weekend będzie już fedrowanie u mnie do rana ma być biało, będzie trzeba odśnieżarkę przepalić.... a że jest prawie pełnoletnia to będzie wesoło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulos Opublikowano 26 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2021 12 minut temu, maarec napisał: u mnie do rana ma być biało, będzie trzeba odśnieżarkę przepalić.... a że jest prawie pełnoletnia to będzie wesoło oj tam - moja kosiarka w postaci osobistych górnych członków liczy już 45 wiosen i po odpaleniu zapewne zakwasy się odezwą i będzie niewesoło:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maarec Opublikowano 26 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2021 2 godziny temu, Zulos napisał: oj tam - moja kosiarka w postaci osobistych górnych członków liczy już 45 wiosen i po odpaleniu zapewne zakwasy się odezwą i będzie niewesoło:-) Tradycyjnie wystarczyło dosłownie 20 szarpnięć i poszła jak dzika. U mnie narty mogę wyciągać rano, kijki i jazda do bramy w dół:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekzoo Opublikowano 26 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2021 14 minut temu, maarec napisał: jazda do bramy w dół:) Przecież Ty masz płasko 😂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maarec Opublikowano 26 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2021 Godzinę temu, jacekzoo napisał: Przecież Ty masz płasko 😂 Jak płasko? Pół metra spadek jest :). Pisałem o kijkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vrs Opublikowano 26 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2021 22 minuty temu, maarec napisał: Pisałem o kijkach Tyczki jeszcze ustawisz i jazda u nas śnieg padał ale przeszło w deszcz. Chyba nart jutro nie będzie… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maarec Opublikowano 26 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2021 21 minut temu, vrs napisał: Tyczki jeszcze ustawisz i jazda u nas śnieg padał ale przeszło w deszcz. Chyba nart jutro nie będzie… U mnie blisko 10cm leży. W górach to chyba dolny Śląsk wygrywa jeżeli chodzi o naturalny opad. U mnie wyjazd najwcześniej za 2 tygodnie, prędzej 3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulos Opublikowano 27 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2021 No to mnie zawstydziliście - u mnie na wysokości 500 mnpm ni chu chu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vrs Opublikowano 28 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2021 A w Zieleńcu śnieg robią… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekiWiola Opublikowano 28 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2021 2 godziny temu, vrs napisał: A w Zieleńcu śnieg robią… W zeszłym roku byliśmy pierwszy raz w życiu przyczepą właśnie w Zieleńcu. Jechaliśmy tam z okolic Szklarskiej Poręby przez Czechy droga była strasznie zasypana śniegiem zwykłym samochodem raczej nie do przejechania. Staliśmy na malutkim parkingu przy samym wyciągu było super. W tym roku też lecimy ale w inne miejsca i przyczepa dużo większa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suzu4x4 Opublikowano 28 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2021 (edytowane) Cytat Odliczanie do początku sezonu czas start! Do pierwszego w sezonie szusowania zostało kilka lub kilkanaście dni. Śledźcie pilnie naszą stronę i kanały w mediach społecznościowych, bo lada chwila podamy oficjalną informację z dokładną datą. Jeśli prognozy się potwierdzą, a temperatura będzie odpowiednia, celujemy w początek grudnia, choć dziś nie możemy jeszcze powiedzieć, czy będzie to pierwszy czy drugi weekend. Info ze strony Zieleńca. Jak dobrze pójdzie to jest szansa na przyszły weekend. Na kamerkach wygląda to nienajgorzej : Wysłane z mojego SM-G980F przy użyciu Tapatalka Edytowane 29 Listopada 2021 przez Suzu4x4 (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi