Skocz do zawartości

Mały rower składak na wyposażeniu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj , z pomocą allegro zanabyłem wiekowy rower Wigry3 za jedyne 6 dych. Stan bdb. Ma być na wyposażeniu przyczepy , ale ze względu na składalność może sobie gdzieś pojechać w każdym bagażniku samochodowym bez zakładania dodatkowego ustrojstwa na dach.

Zastosowania na kempingu:

- dojazd do najbliższego sklepu / okolicznej wioski

- jeżdżę na nim ja (190cm) lub dzieciak lat 7 (130cm)

- brak strachu zostawiając gdziekolwiek

Do normalnych wycieczek w teren i gdzieś daleko się nie nadaje ale chyba się przyda . co wy na to?

Opublikowano

Wszystko fajnie tylko takie Wigry trochę jednak waży.

Opublikowano
Wszystko fajnie tylko takie Wigry trochę jednak waży.

Waży jak normalny rower... jakieś 15kg. Ale fakt faktem, że spakować go na wyjazd to znacznie mniejszy problem niż np. "górala" :ok:

Opublikowano
Ale fakt faktem, że spakować go na wyjazd to znacznie mniejszy problem niż np. "górala" :ok:
Czy ja wiem ... :ok: Miałem kiedyś takie coś i po złożeniu jest to dość spora paczka
Opublikowano
Czy ja wiem ... Miałem kiedyś takie coś i po złożeniu jest to dość spora paczka

Ale takie wigry i tak zmieścisz w niemal każdym samochodzie. Czy to w sedanie, czy na tylnych fotelach. Napewno dużo łatwiej przewieźć niż normalny rower. Tak mi się wydaje :ok:

Opublikowano
A ja tydzień temu kupiłem dla córki właśnie składaka. Po złożeniu zajmuje niewiele miejsca w aucie, bo montaż na dachu raczej odpada...

Taka niewykorzystana powierzchnia się marnuje... :ok:

:ok:

Opublikowano
A ja tydzień temu kupiłem dla córki właśnie składaka. Po złożeniu zajmuje niewiele miejsca w aucie, bo montaż na dachu raczej odpada...

Taka niewykorzystana powierzchnia się marnuje... :ok:

:ok:

ale jest gdzie postawić szkło. :ok::ok:

Opublikowano

Tzw "składak" to fajny pomysł :ok: i na pewno mniej miejsca zajmie niż tradycyjny rower :ok:

Ostatnio po programie "Legendy PRL-u" kusi mnie żeby kupić MOTORYNKE :ok: i wozić ją sobie w bagażniku :ok:

Opublikowano

- brak strachu zostawiając gdziekolwiek

Z tym to nie bym był takie pewien, chyba że chodzi Ci stratę małej kasy, bo nie takie kozy znikały u nas pod polibudą... :ok:

Opublikowano
Ostatnio po programie "Legendy PRL-u" kusi mnie żeby kupić MOTORYNKE :slina: i wozić ją sobie w bagażniku :bzik:

a wczoraj nabyłem takową i zamierzam spakowac ja w przyczepe na wyjazd:)