Artur1983Jed Posted April 4 Witam, pawel1966 rzeczywiście widać Wasz zestaw w tle filmu. Pożar konkretny, szczęście że nikt nie ucierpiał. PS. Roztocze powoli budzi się z zimowego snu i zaprasza Quote Share this post Link to post Share on other sites
Benior Posted June 16 Jesteśmy na polu namiotowym Rusałka nad zalewem Rudka w Zwierzyńcu. Sam cemping nie jest zbyt duży a wjazd dla długich zestawów może być problemem bo brama jest dość wąska a trzeba bardzo mocno skręcić z drogi. My wjechaliśmy ze sporym zapasem miejsca. Są dwa kibelki, dwa prysznice z ciepłą wodą i umywalki. Na zewnątrz miejsce do mycia garów ale z zimną wodą. Zrzutu kota nie znalazłem ale jeszcze właściciela nie widziałem to może pokaże. Quote Share this post Link to post Share on other sites
lbuster Posted June 16 3 godziny temu, Benior napisał: Jesteśmy na polu namiotowym Rusałka nad zalewem Rudka w Zwierzyńcu. Byliśmy tam chyba 2 lata temu, niestety w sezonie i wtedy ludź na ludziu Teraz widzę, że się możecie ganiać Jak dla mnie fajna miejscówka, szczególnie rowerowo, bo zalew zimny No i poza sezonem Bawcie się dobrze Quote Share this post Link to post Share on other sites
Benior Posted June 16 Już jest prawie pełny camping i ciągle dojeżdżają. Rowerkowo fajne miejsce wypadowe. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Commander Posted June 16 Panie .... rzekłbym pustki. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Benior Posted June 16 7 minut temu, Commander napisał: Panie .... rzekłbym pustki. Jutro zrobię fotę bo ciągle jadą. Ja już nie mam szans na szybką ewakuację ale też i nie zamierzam Quote Share this post Link to post Share on other sites
Commander Posted June 16 Miłego i oczywiście smacznego pobytu 😉. Polecam obiad w Kalince... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Benior Posted June 16 24 minuty temu, Commander napisał: Miłego i oczywiście smacznego pobytu 😉. Polecam obiad w Kalince... Dzięki za cenną informacje To ten? Zajazd Kalinka https://maps.app.goo.gl/KoRtDWANBKuD6Aq8A Quote Share this post Link to post Share on other sites
Commander Posted June 16 @Benior tak dokładnie. Bardzo dobre jedzenie, zwłaszcza mięsa.... Ale zdarzają się tłumy i trzeba czekać nawet 40 minut. Jednak warto. Byliście już w browarze na pifku? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Benior Posted June 16 Może jutro bo dziś dzikie tłumy ale na bank zajdziemy na jedno Żona już studiuje menu Kalinki Quote Share this post Link to post Share on other sites
Commander Posted June 16 22 minuty temu, Benior napisał: Może jutro bo dziś dzikie tłumy ale na bank zajdziemy na jedno Żona już studiuje menu Kalinki Mielony z gorącymi buraczkami ze śmietaną i młodymi ziemniakami.... masakra 😱 Quote Share this post Link to post Share on other sites
lbuster Posted June 16 1 godzinę temu, Commander napisał: Panie .... rzekłbym pustki. Dokładnie 36 minut temu, Commander napisał: masakra 😱 To dobre czy masakra Quote Share this post Link to post Share on other sites
Commander Posted June 16 47 minut temu, lbuster napisał: To dobre czy masakra Pyszna masakra, i do tego barszcz z uszkami z mięsem. Quote Share this post Link to post Share on other sites