Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

We wrześniu 2010 roku organizuję rajd karawaningowy, po ustaleniach na zlocie w Nieborowie informuję wszystkich zainteresowanych że termin imprezy został ustalony na pierwszy weekend września czyli 3-5,09,2010 dlatego proponuję już dziś w miarę możliwości zarezerwować wolne na początku września aby móc w pełni skorzystać z wszystkich atrakcji jakie planuję Wam zagwarantować.

Pozdrawiam Artur

• Odpowiedzi 123
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

AKISSJG- jest to dość odległy termin, ale bardzo chętnie przyjedziemy. :bukiet:

Opublikowano

AKISSJG , oczywiście jestem zainteresowany . Przy okazji jakiegoś spotkania pogadamy jeszcze o szczegółach .

Trzeba będzie porozglądać się po kempingach , następnie któryś z nich wybrać i w dalszej kolejności zabrać się do przygotowań .

Opublikowano

Jednak wydaje mi się ,że troche mało informacji póki co ...a chętny no to i ja jestem ...fajnie spędzić tak czas... tylko potrzeba więcej szczegółów , jak by to miało wygladać...

Pozdrawiam

Opublikowano

Postaram się aby w miarę zbliżania się imprezy napięcie rosło, na razie powiem tyle że zasada InO to zbieranie punktów w okolicznych zamkach pałacach i innych atrakcjach naszej kotliny. A jest co oglądać np to albo tu ( to wszystko w naturze naprawdę jest koło nas) można i to.

Potrzebuję wstępne deklaracje (ilość załóg) do karty przetargowej z właścicielami kempingów.

Opublikowano

Postaram się aby w miarę zbliżania się imprezy napięcie rosło, na razie powiem tyle że zasada InO to zbieranie punktów w okolicznych zamkach pałacach i innych atrakcjach naszej kotliny. A jest co oglądać np to albo tu ( to wszystko w naturze naprawdę jest koło nas) można i to.

Potrzebuję wstępne deklaracje (ilość załóg) do karty przetargowej z właścicielami kempingów.

Opublikowano

AKISSJG, mam blisko więc mnie też możesz brać pod uwagę , choć faktycznie termin odległy - jednym słowem piszę się na tą imprezę.

Opublikowano

Faktycznie termin odległy ale zrobiony z premedytacją, aby móc sobie zaplanować wolne w tym czasie.

Do tego czasu Artur zbiera info oraz propozycje na temat co?,gdzie?, za ile?i kto był by zainteresowany.

Zlot będzie połączony ze zwiedzaniem pięknej ziemi Jeleniogórskiej a może i Czechy w temacie dojdą.

Jest tyle ciekawostek że wystarczy na przemyślania na cały rok.

Opublikowano

Propozycji może być sporo np rajd po zamkach dolnośląskich jest ich na naszej ziemi sporo i są bardzo interesujące.

Poczynając od Bolkowa piękny zamek i fajny kemping , gdzie my z forum mamy 20% zniżki.

Opublikowano

a jest w czym wybierać :hop1:

Opublikowano

ptaku, a powiem Ci , że to nie wszystkie są na tej stronce jeszcze wiele brakuje do pełnej listy zamków na dolnośląsku.

Opublikowano

Wiem bo przecież pochodzę z sąsiedniego Brzegu z przepięknym zamkiem ,a interesując się trochę historią tego regionu wiem że jest tam wiele rzeczy godnych zobaczenia :hop1:

Opublikowano

Zamek w Brzegu tez interesujący zwany "małym Wawelem" a mam na rzut beretem 14 km :hop1: .

• Witamy

Witamy na największym polskim forum karawaningowym. Zaloguj się by wziąć udział w dyskusji.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.