Benior Opublikowano 9 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2021 Tu jest cala masa kempingów za grosze ale bez prądu, są toj tojki. Dojazd szutrem. Można się ustawić nad samą wodą i mieć prywatną plażę. Pole namiotowe Studzieniczna 601 242 714 https://maps.app.goo.gl/KhAXBMygbzqAPr6W9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lbuster Opublikowano 10 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 13 godzin temu, Benior napisał: Tu jest cala masa kempingów za grosze ale bez prądu, są toj tojki. Dojazd szutrem. Stałem tam 3 lata temu, Jak ktoś nie potrzebuje sanitariatów to super miejscówka Choć w sezonie dość ciasno było no i brak "ochrony" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1966 Opublikowano 15 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 W dniu 10.09.2021 o 09:45, lbuster napisał: Stałem tam 3 lata temu, Jak ktoś nie potrzebuje sanitariatów to super miejscówka Choć w sezonie dość ciasno było no i brak "ochrony" ehhh pięknie tam! w takich miejscach ochrona nie potrzebna:) co innego w Łebie nawet po sezonie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1966 Opublikowano 16 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 (edytowane) W dniu 9.09.2021 o 20:16, Benior napisał: Tu jest cala masa kempingów za grosze ale bez prądu, są toj tojki. Dojazd szutrem. i na to jest sposób:) nawet ja nie ma słońca i nie ładuje mi baterii solar ani 230V- włączam na pół godzinki agregacik na tryb Eko ( pracuje na zminiejszonej mocy i dużo ciszej)i...mam ciepłą wodę z trumy TT ( 500 W) oraz podładowaną bateryjkę. Więc strasznie się cieszę, że to kupiłem hondzię. Co prawda trochę burczy ale ciągu dnia na chwilę może nikomu nie będzie przeszkadzać....:) No więc w tym roku jeszcze chyba wyrwiemy się w okolice Augiustowa - ta jak móliśmy w Majdanie Sopockim @lbuster i @Benior Edytowane 16 Września 2021 przez pawel1966 (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benior Opublikowano 16 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 Sezonu nie kończyny więc gdzieś może się spotykamy. Najbliższy plan nad morze i chyba będzie to Sopot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1966 Opublikowano 17 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2021 18 godzin temu, Benior napisał: Sezonu nie kończyny więc gdzieś może się spotykamy. Najbliższy plan nad morze i chyba będzie to Sopot. no to my wlaśnie znad morza wróciliśmy:) tylko, ze z Łeby. ALe też w żadnym wypadku nie kończymy - no chyba , że nie załatwię e tolla....to wtedy samym autem:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lbuster Opublikowano 17 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2021 Ja na tą chwilę kończę urlop koło Tucholi, więc jeszcze o tym nie myślę, ale jestem otwarty na propozycje 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1966 Opublikowano 17 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2021 3 godziny temu, lbuster napisał: Ja na tą chwilę kończę urlop koło Tucholi, więc jeszcze o tym nie myślę, ale jestem otwarty na propozycje 😉 Ja mam do końca września mało czasu na dłuższy wyjazd - ale cały październik przed nami:) trzeb będzie tylko wyszukać "okienko" pogodowe i może uda się zrobić jakiś cztero-pięciodniowy wypad na drugi koniec Polski ( bo na sam weekend do Augustowa z Krakowa naprawde nie ma sensu się tłuc po tych naszych dróżkach. Wtedy już łatwiej nam dotrzeć na Roztocze...:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi