Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Który camping możecie polecić na nocleg, w drodze z południa kraju nad Bałtyk , w Poznaniu lub okolicy , tak , aby najmniej zboczyć z drogi nr 11 :bzik:

:ok: za odpowidzi , podpowiedzi i sugestie :ok:

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jarekkow, Poczekajmy aż wrócą ze Sławy może coś więcej napiszą , podpisuję się pod twoim postem :bzik:

Opublikowano

jarekkow coś ci podpowiemy i polecimy ale jutro oki? :ok: bo dziś jesteśmy świeżo po Sławie i trzeba dojść do siebie i ochłonąć :bzik:

Opublikowano

Witam z drogi nr 11 chyba najbliżej masz kemping w strzeszynku 10 minut od ronda obornickiego dojazd dobrze oznakowany pozdrawiam Radek

Opublikowano

Ten Strzeszynek jak na razie chyba jest najlepszą propozycją :bzik:

Mam już dosyć jazdy non stop 700 km. i w tym roku postanowiłem podzielić to na połowę

Opublikowano

tak najlepszą propozycją będzie chyba Strzeszynek :ok: z drogi zboczysz tylko kawałeczek, pole ładnie położone w lasku i można na rozprostowanie nóg wybrać się na spacerek nad jeziorko :ok: i co najważniejsze jest tam cisza i spokój więc odpoczniesz przed dalszą podróżą :bzik:

Opublikowano

Najlepszy to w Baranowie. W zeszłym roku objechałem Strzeszynek i zostałem w Baranowie. W Strzeszynku koczowali Cyganie (kilka p-ep ), było głośno i kupa dzieci.

AdamH :bzik:

Opublikowano

Byłeś tam na jakiś dłuższy pobyt czy tylko nocowałeś ?

Mnie zależy tylko na przespaniu się i dalej w drogę , ważną sprawą jest też odległość od trasy 11 , bo jeśli mam zjechać z trasy 25 km. a następnie wrócić 25 km . to dochodzi niepotrzebnie godzina jazdy

Jednym słowem , jak najbliżej drogi 11 , warunki znośne , więcej nie chcę

Opublikowano

Baranowo sporo dalej kiepskie oznakowanie jeżeli na jedną noc to chyba Strzeszynek Pozdrawiam wszystkich Radek

Opublikowano

to ci się Adamie kiepsko trafiło bo na ogół jest tam cicho i spokojnie osobiście na dłuższy pobyt też poleciłbym Baranowo ale że Jarek chce tylko się przespać itd to polecam mu Strzeszynek bo troche jest bliżej i łatwiej trafić W przybliżeniie do Strzeszynka z ronda obornickiego tj drogi nr 11 masz ok 7km a do Baranowa ok 12 To tak mniej więcej bo na własnych śmieciach się na licznik nie patrzy :bzik:

Opublikowano

Jak będziesz miał rowery to z malty możesz podjechać na stary rynek i troche pozwiedzać (około 4 km ścieżki rowerowej )

Opublikowano

1 osoba 12 zł

namiot 1,2,3-osobowy 8 zł

namiot 4-osobowy i większy 10 zł

przyczepa campingowa + samochód 40 zł

To za jeden nocleg wychodzi mi 4x12 + 40 = 88 PLN

Wybiorę raczej Strzeszynek , bo po 7-8 godz. jazdy to tylko :ok: i :krzykacz:

Dziękuję wszystkim za bardzo użyteczne rady i pomoc , myślę , że już wybrałem :)

Opublikowano

Malta to kemping na europejskim poziomie i takie też są ceny :krzykacz:

Mysle że dobrze wybrałeś :ok: