Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gratuluję miastom, które będą miały okazję "na żywo" uczestniczyć w tym wielkim wydarzeniu :ok:

Szkoda mi jednak, że i moje miasto, i Kraków zostały odrzucone :ok::ok::ok:

Wprawdzie do Wrocka mamy blisko ale jednak to nie to samo...

Pozdro

Grażka

• Odpowiedzi 34
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano
Gratuluję miastom, które będą miały okazję "na żywo"

Szczerze to ja się nie cieszę...

Stadion narodowy w samym centrum Warszawy :ok:. Warszawa bez stadionu stoi w korkach...

Opublikowano

A ja tam, z chęcią oddam to Euro do jakiegoś innego miasta!

Opublikowano
Gratuluję miastom, które będą miały okazję "na żywo"

Szczerze to ja się nie cieszę...

Stadion narodowy w samym centrum Warszawy :ok:. Warszawa bez stadionu stoi w korkach...

U nas mieli wybudować obwodnicę chorzowską ale teraz to już na pewno nic z tego.... :ok:

Opublikowano

Ja się cieszę ,że Euro jest we Wrocławiu, bo jest nadzieja , że zrobią w końcu drogi i obwodnicę , bo kto przejeżdżał przez Wrocław pewnie siarczyście klną nie dość , że dziurawe drogi i cały ruch z północy na południe i na odwrót przez centrum miasta. Nie ma gorszego miasta do przejechania jak właśnie wrocek , może dzięki Euro zmieni się na lepsze.

Opublikowano

ja się ciesze że nam sie trafiło euro :ok: Przygotowania w Poznaniu trwają już bardzo długo i sporo jest zrobione a przyznanie euro daje nadzieje na dalszy rozwój miasta i okolicy :ok: stadion mamy prawie gotowy, hoteli jest też dużo a kolejne rosną, autostrade i obwodnice wschód-zachód mamy, lotnisko też jest konkretne wiec mam nadzieje że my tzn pyrusy sie wyrobimy i wstydu Polsce nie przyniesiemy :ok: oczywiście jest jeszcze wiele do zrobienia i działamy cały czas ostro a to że zostaniemy współorganizatorami tylko nam pomoże i przyspieszy działania :ok: taką mam nadzieje :ok:

Opublikowano

No zaraz, chwileczkę, przecież były już oficjalne zapowiedzi że kasy to im starczy tylko na stadiony :ok:. Kryzys też im plany krzyżuje więc znając życie to tylko nowe pasy na asfalcie na euro wymalują i to tylko dlatego że ich kolega ma firmę prowadząca taką działalność...

Więc ja na drogi nie liczę. O drugiej nitce metra która bardzo ułatwiła by mi komunikację z Warszawą to nawet nie śnie. Stadion... Po co nam stadion w Warszawie? Jeden już był :ok:, przerobili go na bazar :ok:. Do kopania w piłkę wystarczy przebudowywany właśnie stadion Warszawskiej Legii.

Opublikowano

Teraz wydamy na stadion a potem i tak go lyse paly zdemoluja, nie mowiac o braku kasy na konserwacje , lepiej basen taki jak w Berlinie bylo wybudowac, znaczy ten taki tropikalny...

J.

kiedys byl stadion dziesieciolecia, tera stadion dwudziestolecia...

Na obu ten sam bezruch...

I ciekawe czy Wietnamczycy dalej tam beda badziewia sprzedawac, bedzie pieknie...

W Chorzowie to sie powinno odbywac, stadion fajny, z tradycjami i w ogole :ok:

Opublikowano

u nas nie jest źle :ok: może rewelacji nie ma ale widać że coś się dzieje i daje to nam nadzieje na pozytywne spojrzenie w przyszłość :ok: mogli by tylko ruchy zagęścić i realizować dalsze plany ...

Opublikowano

Bo Poznan to Poznan nawet Powstanie Wielkopolskie Wam wyszlo. :ok:

Slazakom zreszta tez :ok: , tylko u nas wieczna prowizorka...

Opublikowano

Koledzy z Wawy - nie narzekać :ok: Uważam, że lepiej mieć trochę nowych dróg niż nie mieć ich wcale.

Opublikowano
Koledzy z Wawy - nie narzekać :ok: Uważam, że lepiej mieć trochę nowych dróg niż nie mieć ich wcale.

ja zas uwazam ze jedna wielka bzdura jest remontowanie ulic i mostow w miescie ktore nie ma obwodnicy i do tego ma klopoty finansowe

wzieliby w koncu zrobili te obiecana od dziesiecioleci obwodnice warszawy i dopiero zaczeli remontowac ulice w miescie ,zobacz co sie teraz dzieje przez zamkniecie placu bankowego - horror

Opublikowano

radwan, Spoko, spoko :ok: fragmenty obwodnicy się budują, most północny się buduje a ulice też trzeba remontować. Nie na pokaz tylko dla bezpieczeństwa. Co do Placu Bankowego to nie jest zupełnie zamknięty, da się przejechać. Częściowe zamknięcie Placu jest związane z wymianą torowisk na Trasie W-Z, której remont zakończy się w sierpniu ( razem z remontem Mostu Śląsko-Dąbrowskiego )

Codziennie przejeżdżam Wawę przynajmniej dwukrotnie i czasami stoję w korku - ale to cena za mieszkanie w dużym mieście. Jeśli będzie to zbyt uciążliwe to się wyprowadzę gdzieś w spokojniejsze rejony :ok:

Opublikowano
Jeśli będzie to zbyt uciążliwe to się wyprowadzę gdzieś w spokojniejsze rejony

Jak to zrobił Warszawiak radwan.