Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mamy pierwszy termin od 4 do 11 lipca . Bieszczady Kemping Wetlinka Górna . Lista 100% chętnych

1. Mymlon - 15 rocznica ślubu

2. Rysiaczek - jak co roku 50 urodziny

3. baltthur z Moniką

4. Greg z Elą

5. 100 pa - Piotr , Lusia , Patryk - urodziny

6. dani , Ola + 2 chłopaków

7. Th0rn z Kasią - pierwsza rocznica slubu

8. okaryn z Dolores

9. Andrzej z Basia z zaprzyjaźnionego kampera

10. adje , grace z Kamilem i Patrykiem od 6 lipca

11. Ela+Noemi

12. Jacek i Justyna w przedsionku Michałka z namiotem

13. Fram z załogą

14. Wir z żonką Ninką

15. bogus bednarski z żonką Janinką + dwoje wnucząt

16. macieku , żonka Gosia , Adaś , Ewcia

17. bishop - Barbara , Grzegorz , Dawidek + 2 psy

18. Kit - Tomek i Kasia

• Odpowiedzi 508
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano
Bieszczady Kemping Wetlinka Górna . Lista 100% chętnych

Jesteśmy 100%chętni ale pewni na chwilę obecną w 50%,no może trochę więcej niż 50 :)

Wszystko zalezy od urlopu.

Grace & Adje (rocznica ślubu we wrześniu :ok: )

Opublikowano
Marek ! Mam nadzieję że będzie świeża rybka , o filmie z wyprawy nie wspomnę ! :)

Oczywiście jak się nie złowi, w Polańczyku jest hodowla pstrągów a filmy fotki święty obowiązek :):ok:

Opublikowano

Jejeku. 100Pa ma urodziny reszta rocznice, dobrze że mój przyjaciel doktor na moje pytanie ile mnie bedzie kosztował przeszczep watroby powiedział.

" Greguś skarbie złoty( czkawka) dla ciebie ( czkawka) ( czkawka) za darmo"

Opublikowano
Jejeku. 100Pa ma urodziny reszta rocznice, dobrze że mój przyjaciel doktor na moje pytanie ile mnie bedzie kosztował przeszczep watroby powiedział.

Co tam ja i moje urodziny - Rysiu młody koziołek 50 :ok: to dopiero "lubileusz":ok::ok::ok:

Opublikowano

Gregu ! Tobie tez się znajdzie rocznice . Moze to byc np. x rocznica wstapienia do zuchów , rocznica pierwszego upolowanego zająca , czy zupełnie coś innego. Nasza wyprawa to wyprawa ,,Rocznicowa ,,. Więc coś Ci sie wymysli ! :ok::ok::ok: Po kolejnej fotorelacji Leszka nie moge sie juz doczekać wyjazdu !

Opublikowano

Zapominał bym ,jak macie to pozabierajcie dobre lornetki ,camping jest dobrze polożony to nawet bez ruszania się z campingu kawałek bieszczadów można zobaczyć ,No i Madzia serka by się tak nie martwiła bo te niedźwiedzie nie trzeba by było z bliska ogladać :ok:

Opublikowano

No nie tylko puma ,jak ktoś lubi to i inny gatunek w Bieszczadach w Wilkowyji (nie tylko ) może spotkać :ok:

cc8bf82381923b85m.jpg