Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Zauważyłem w mojej przyczepie centymetrową szparę miedzy szafą na ubrania a sufitem. Naprężenie jakie tu zadziałało spowodowało że śruba mocująca szafę do sufitu nie trzyma.Szafa ta sktęcona jest z szafką nad kuchnią. Wygląda to tak jak by szafa na ubrania ciągneła szafkę nad kuchnią w dół co spowodowało że w miejsu gdzie szfka nad kuchnią jest skrecona śrubą z sufitam nastąpiło przełamanie górnej listwy tej szafki.Czy ktoś ma podobny problem? A może wiecie dlaczego takie coś się dzieje?

Pozdrawiam

Piotr

Opublikowano

Troszkę mało informacji żeby wyrokować ,nikt z nas nie widzi na odległość.Jaka stara budka,gdzie jest szafka na środku,z przodu z tyłu.Jaki stan podłogi,Od jak dawna ją Masz.Jaki stan połączen ścian z podłogą (podejrzane szpary,pęknięcia),pękanie blachy nad drzwiami.Często po zimie samo się tak robi w starszych budkach(złe poziomowanie,większa ilość wilgoci)

Opublikowano

Tylko zła eksploatacja budki.

Ja mam małą i jak postawiłem na nóżkach to cyrki mi wyszły po zimie.

A tak na serio to jak nie leci ci na głowę to spokój .

O nasze budki trzeba dbać lepiej jak na żonkę. :ok:

Opublikowano

A przyczepa stoi na łapach czy na kołach. Może rama się odkształciła i podłoga razem z szafą opadła

Opublikowano
Troszkę mało informacji żeby wyrokować ,nikt z nas nie widzi na odległość.Jaka stara budka,gdzie jest szafka na środku,z przodu z tyłu.Jaki stan podłogi,Od jak dawna ją Masz.Jaki stan połączen ścian z podłogą (podejrzane szpary,pęknięcia),pękanie blachy nad drzwiami.Często po zimie samo się tak robi w starszych budkach(złe poziomowanie,większa ilość wilgoci)

Zrobie zdjęcia tych miejsc i prześlę na forum. Przyczepa jest z 1992 rok Knaus country 500 ogólnie wygląda super. Na zimę postawiłem ją na klockach i opuściłem nogi. Może gdzieś tu popełniłem błąd

Opublikowano

Witaj Piotrze.Jak możesz to da jakieś zdjęcie poglądowe,do trudno jest cokolwiek wywnioskować.Pozdrawiam.

Opublikowano
Witaj Piotrze.Jak możesz to da jakieś zdjęcie poglądowe,do trudno jest cokolwiek wywnioskować.Pozdrawiam.

Witam ludzi z Wodzisławia. Własnie siedzę w czepce dzieci poszły spać ,uwielbiaja spać w przyczepie. Po co zdjęcia ! Wpadnij zobaczyć o co mi chodzi napijemy się kawy.Zapraszamy

Piotr