CamperDiem Opublikowano 8 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 witam drugi w tym roku wyjazd z przyczepą postanowiliśmy odbyć w miarę niedaleko od domu i wybór padł na Bydgoszcz. pamiętam słowa tambylców na temat okolicy Bydgoszczy, kiedy rok temu pytałem o kemping, pamiętam relację zenona1232 z pobytu w Bydgoszczy po zeszłorocznych doświadczeniach z Janowa znaleźliśmy sobie inną bazę, Ośrodek Wypoczynkowy "Julia" nad Zalewem Koronowskim, chyba z 20 km od Bydgoszczy. w ośrodku organizowane są imprezy weselne, ale samo pole podobno trochę oddalone od centrum wydarzeń. zobaczymy. jeden dzień mamy zamiar spędzić w Myślęcinku, a drugi? nie jesteśmy przesadnie muzealno-sakralni, a nasze dzieci (całe szczęście) ciągle jeszcze małe. ostatnie prognozy mówią o deszczu, ale gdyby było słonko to gdzie można się powłóczyć, żeby dzień nam przyjemnie minął? odnośnie Myślęcinka: czy można tam spędzić cały dzień? jakieś wskazówki co koniecznie zobaczyć, a co sobie darować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CamperDiem Opublikowano 10 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 wróciliśmy z Bydgoszczy, było całkiem przyjemnie zatrzymaliśmy się w OW "Julia", ośrodek i kemping całkiem przyjemne ceny przystępne jak na standard, jedyną prawdziwą wadą jest brak miejsca zrzutu ścieków i opróżniania toalety. plac zabaw bardzo ładny Samociążek to dobra baza wypadowa do parku w Myślęcinku, w którym spędziliśmy cały dzień, a i tak nie zdołaliśmy całego obejrzeć. mają w Bydgoszczy swój Central Park i korzystają z niego jak kto lubi, często całymi rodzinami dla zainteresowanych więcej w blogu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
be-ja Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 Witaj. Przeczytałem relacja i tym razem ciekawa. Czy na zalewie jest strefa ciszy? Pzd be-ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CamperDiem Opublikowano 17 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 zalew ma I klasę czystości wody, jest bardzo wysoko w klasyfikacji "Wprost", ale strefy ciszy chyba nie ma, w każdym razie nigdzie nie znalazłem takiej informacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
be-ja Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 Dzięki. Pzd be-ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi