Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To moja przyczepka KIP KL 470 LB

Rok produkcji:1975

DMC:980 kg

5 osobowa.

Kupiliśmy ją kilka lat temu i jak na razie sprawuje się super!:bukiet:

Wklejam jedną fotkę bo akurat mam ją pod ręką.

Może potem wkleję więcej fotek :hmm:

90f905cd.jpg

Edit:

Znalazłam jeszcze taką fotkę :]

077aef03.jpg

Opublikowano

Zaraz poszukam foteczki :bukiet:

Jeśli chodzi o wyposażenie to cieniutkie. Przy kupowaniu, a kupowaliśmy jakieś 5-6 lat temu, gościu proponował nam ogrzewanie, bo w niej sobie ktoś wymontował, ale w efekcie się nie zdecydowaliśmy na dokupienie ogrzewania.

Ma z jednej strony podwójne spanie, a z drugiej mega fajne wyrko :hmm: .

Kosztem "łazienki" jest to wielkie spanie. Ogólnie ładna w środku jak na swoje 34 latka :]

Z resztą zaraz poszukam fotek :(

Opublikowano

Przepraszam za post pod postem.

Nasz domek na kółkach::hmm:

bcc0be1d.jpg

A kiedyś nawiedziła nas powódź :) ( zły drenaż pola campingowego był )

a1a46c5d.jpg

W środku przedsionka :(

cf4513dd.jpg

bfec0ecc.jpg Ps: I Gary na wierzchu :]:bukiet:

Opublikowano
Ogólnie ładna w środku jak na swoje 34 latka

Witaj koleżanko :bukiet: Wiekiem budki się nie sugeruj ważne żeby kupe radości przynosiła :] moja ma ćwierć wieku i moze nie jest w super stanie ale frajdy mamy co nie miara :( i o to chodzi :hmm:

Opublikowano

Dokładnie. Jak ją kupowaliśmy to miała bez mała 29 lat a jak do niej weszłam to wyglądała naprawdę super!:bukiet:

Znalazłam jeszcze takie 3 fotki

Kiedyś jeździłam pod namiot , ale naprawdę niebo a ziemia. Tym bardziej u nas w Polscie gdzie pogoda niepewna , w takiej przyczepce cieplutko :hmm:

Takie dwa zdjątka :(

dfc0fd36.jpg

820cd9d5.jpg

Tutaj udało mi się znaleźć zdjęcie ze środka ( nie patrzcie proszę na bałagan ale mniej więcej takie duże wyrko jest :]

Jako bonus nasz psiak :) od dwóch lat z nami jeździ nad morze :)

Pozdrawiam!!!

113e637a.jpg

Opublikowano

No i fajnie :] Ja też zaczynałem z namiotem a po pierwszym kontakcie z przyczepą mi się odmieniło :( I tak mnie trzyma już jakieś 5-6 lat :) Budka to jest to :hmm: I psiak się czuje jak w domu :bukiet:

Opublikowano

Fajowa.

Jakbym swoją zobaczył, choć moja trochę nowsza bo ma dopiero 31 latek, w maju kończy znaczy :(

Brak gazowego ogrzewania w niczym nie przeszkadza, u mnie jest, ale przez 17 lat jakoś nigdy nie włączyłem bo po co jak sie ma prąd. :bukiet:

Pozdrawiam bardzo, Jacek.

Tez tak rowery przykrywam, tylko zielona płachtą... :hmm:

Tylko już nie mam psa Gucia:'( :]:):):)

Opublikowano

Dokładnie w dzisiejszych czasach, jeśli mamy pod ręką prąd, to nie ma takiego problemu :hmm:

Współczuję straty psiaka :bukiet: