Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam serdecznie

w nawiązaniu do wcześniej zadanego pytania ( w innym temacie ) postanowiłem sprawdzić co i jak ze zlotami w Borkach i podsumowując :

1) pierwszy termin 29-31 MAJ -2009 to zlot organizowany przez ŁÓDZKI KLUB CAMPINGU I CARAVANINGU / poniżej program zlotu

http://lkkc.nazwa.pl/program_zlotu_2009.pdf

2) drugi termin 11-14 CZERWIEC -2009 - to zlot Niewiadówek który jest opisany tutaj

http://www.forum.karawaning.pl/viewtopic.php?p=83898&sid=172b297a7aa5b88878669d7c0d5b9fc5#83898

ja pierwszy kontakt z karawaningiem miałem właśnie w Borkach więc mam bardzo duży sentyment do tego miejsca :ok:)

My z naszą ekipą będziemy na 99,9999999999% w terminie pierwszym, więc zapraszamy wszystkich do jednego wielkiego ogniska :) , a drugi też jest w planie :)

pozdrawiam Marcin z Luksusowej_budy

Opublikowano

czesc luksusowa :hmm: my tez na 99.9 % jestesmy na pierwszym spotkaniu w borkach

trzeba bedzie dokończyć tego literka :] bo jakos sie zmeczylismy za szybko ostatnio :bukiet:

Opublikowano

paiter

trzeba bedzie dokończyć tego literka :) bo jakos sie zmeczylismy za szybko ostatnio :bukiet:

nono bo cza było wracać w niedziele do domu :hmm: a człowiek jest przecież odpowiedzialny i wiedział kiedy przestać :):)

ps: Nalka strasznie się cieszy że będziecie :(:] oczywiście nie że wy tylko Oliwia :):)

pozdrawiam Marcin

Opublikowano

Czytam kartę zgłoszeniową na XXIII Międzynarodowy Zlot Campingu i Caravaningu ŁKCC BORKI’2009 w dniach 29-31.V. 2009 i jestem pełen podziwu, a mianowicie: Wpisowe na zlot wynosi 120 zł od załogi zrzeszonej w klubach caravaningowych PZM, PFCC lub PTTK. Dla załóg niezrzeszonych 150 zł. (max.2 osoby dorosłe + 3 dzieci do lat 18)

To są tylko dwie doby, a podane kwoty w dobie kryzysu to nie jest mało.

Jakoś w żaden sposób nie mogę się doliczyć kwot podanych przez organizatorów, na zlotach których byłem zawsze opłata była mniejsza niż przyjeżdżając w innym terminie. W tym przypadku jest odwrotnie, jakoś trudno to zrozumieć.

Wpłaty należy dokonać w terminie do 15 maja 2009 r. – czy nie można by było dokonać wpłaty przy wjeździe tak jak na innych zlotach

Opłata po terminie wynosi 140 zł od załogi zrzeszonej i 170 zł od załogi niezrzeszonej – trzeba być wielkim by takie cos wymyślić.

Opłata za przyjazd załogi przed zlotem i pozostanie po zlocie wynosi 30 zł/dzień pobytu.

Ksero kart zgłoszenia + ksero dowodu wpłaty należy przesłać na adres klubu.

CENNIK NA 2009 R.

PRZYCZEPA CAMPINGOWA 15,00 zł/DOBĘ

CAMPER 20,00 zł/DOBĘ

SAMOCHÓD 5,00 zł/DOBĘ

PODŁĄCZENIE DO PRĄDU 10,00 zł/DOBĘ

OPŁATA POBYTOWA

OSOBA DOROSŁA 12,00 zł/DOBĘ

DZIECI I MŁODZIEŻ UCZĄCA SIĘ 6,00 zł/DOBĘ

OPŁATA MIEJSCOWA

OSOBA DOROSŁA 1,00 zł/DOBĘ

DZIECI I MŁODZIEŻ UCZĄCA SIĘ 0,20 zł/DOBĘ

OPŁATA SANITARNA ZA PSA

W DOMKU 4,00 zł/DOBĘ

post-81344-imported-7adddf5b-6371-45b0-88cb-d2aa41e699a4_thumb.jpg

Opublikowano

Chyba Borki chcą by zloty w tym miejscu omijać szerokim łukiem , jak się do ma do Warki sami się przekonaliśmy 15 zł od głowy za dzień pobytu, mało tego dla nas 20% zniżki , gdy wjedziemy do Warki w innych terminach .

Kolejny WIELKI PLUS dla kempingu w Warce , pierwszy za organizacje Warkotu.

Opublikowano

to 150zl to jest za zlot majowy???

a jakie ceny beda na 11-14 czerwiec?? chyba nie takie same bo wykituje :bukiet:

Opublikowano

track222, Rysiu,jeśli nie byłeś na podobnym zlocie robionym przez kluby zrzeszone to nie masz rozeznania w tym temacie.

Ta cena składa się na cały pobyt załogi w tym czasie,do tego dochodzą gadżety, biesiada, :bukiet::] wycieczki, nagrody, upominki i dużo podobnych spraw.

Jeśli się mylę to proszę mnie sprostować.

Natomiast Warka zrobiła promocję na ten czas i po nim wróci do cen ogólnych tak jak w cenniku.

Na zlotach klubowych dorośli i dzieciaki mają zapewniony program rekreacyjny, kulturalny, wypoczynkowy i częściowo duchowy[ :hmm: ]

Nie namawiam i nie zniechęcam ale moim zdaniem warto na takich zlotach być.

Opublikowano

Boguś ja naturalnie wszystko rozumie, to są tylko moje głośne przemyślenia księgowego.

Wiem, że zloty w Borkach są wspaniale zorganizowane z doskonałym programem rekreacyjno-kulturalno-wypoczynkowym. Cos dobre nie jest tanie.

post-81474-imported-f58a90b9-3e38-4a32-b885-18ddba13d104_thumb.jpg

Opublikowano
track222, Rysiu,jeśli nie byłeś na podobnym zlocie robionym przez kluby zrzeszone to nie masz rozeznania w tym temacie.

Ta cena składa się na cały pobyt załogi w tym czasie,do tego dochodzą gadżety, biesiada, :):ok: wycieczki, nagrody, upominki i dużo podobnych spraw.

Jeśli się mylę to proszę mnie sprostować.

Natomiast Warka zrobiła promocję na ten czas i po nim wróci do cen ogólnych tak jak w cenniku.

Na zlotach klubowych dorośli i dzieciaki mają zapewniony program rekreacyjny, kulturalny, wypoczynkowy i częściowo duchowy[ :) ]

Nie namawiam i nie zniechęcam ale moim zdaniem warto na takich zlotach być.

Dokładnie tak jak mówisz :ok::) , My będąc przypadkowymi gośćmi 2 lata temu na zlocie w Borkach zaraziliśmy się karawaningiem :ok: jechać warto na 100% , a cena jest jaka jest taka jest mała czy duża rzecz gustu

pozdrawiam marcin

Opublikowano
paiter

trzeba bedzie dokończyć tego literka :ok: bo jakos sie zmeczylismy za szybko ostatnio :ok:

nono bo cza było wracać w niedziele do domu :) a człowiek jest przecież odpowiedzialny i wiedział kiedy przestać :):)

ps: Nalka strasznie się cieszy że będziecie :ok::) oczywiście nie że wy tylko Oliwia :):ok:

pozdrawiam Marcin

Czesc

Emila mowi mi ze ma jakieś fotki waszych dzieci, podaj maila to podesle

jak bedzie nasz kolega z namiotu to literek bedzie malo :ok::) tylko trza bedzie sie gdzies zaszyc zeby go nie mamierzyla druga polowka bo bedzie :ok::ok::ok:

Opublikowano

Czesc

Emila mowi mi ze ma jakieś fotki waszych dzieci, podaj maila to podesle

jak bedzie nasz kolega z namiotu to literek bedzie malo :):ok: tylko trza bedzie sie gdzies zaszyc zeby go nie mamierzyla druga polowka bo bedzie :ok::):)

dokładnie :ok:

adres wysłałem na priva

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

czesc

my jedna do borek nie dojedziemy poniewaz moja zona ma spotkanie firmowe na ktorym musi byc :) bardzo zalujemy ale tego tematu nie przeskoczymy

nastepny wyjaz z tego forum mysle ze bedzie czaplinek moze tez wpadniecie

pozdrawiam i przepraszamy za nie bycie :krzykacz::ok:

Opublikowano

no to szkoda .... Nelka strasznie się zasmuciła :krzykacz: ale może jak sie uda to do Czplinka dojedziemy

pozdrawiam :ok:

ps co z tymi fotkami