Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj wieczorem odbył się konkurs światełek :czerwona:

Jako jeden z członków komisji chciałbym dedykować i pozostawić dla wspomnień specjalny post :nono:

Konkurs wygrał Jack ze swoją załogą.

Serdecznie gratulujemy!!!

Opublikowano

Jako drugi członek komisji chciałem zaświadczyć, że wybory odbyły się całkowicie uczciwie, a te kilka wręczonych :ok: nie miło żadnego wpływu na decyzję komisji :)

Opublikowano

Gratulacje do zwycięscy , komisja okazała się nieprzekupna choć postawiłem co nieco :ok:

Opublikowano

gratulacje :ok:

PS.szkoda że były problemy z prądem

Opublikowano

Gratulacje dla Jacka z załogą. Ułożone ze światełek logo naszego karawaningu wyglądało super :ok:

Opublikowano

Jako członek komisji także oświadczam że konkurs był przeprowadzony uczciwie /momo prób przekupstwa :ok: / . Na wrześniowy Zlot są już nagrody dla trzech przyczepek . Konkurs będzie sie odbywał w piatki gdyz sobota w nocy nie jest odpowiednią porą dla komisji gdyż w niedziele trzeba wyjeżdżać !

Opublikowano

Potwierdzam komisja łapówę wzięła :ok: , ale nagrody nie przyznali , więc uczciwie nagrodę przyznano. Trzeba 3 nagrody bo ładnie też zrobił Greg , ale komisja nawet nie widziała w tym czasie brakło prądu :) , nie mam nawet fotki może Greg zrobił to na forum się puści.

Opublikowano

Też uważam, że Gregowi należą się choć słowa uznania. Idea oświetlenia była wspaniała a wykonanie mistrzowskie. poza tym znakomicie ułatwiała mi trafienie nad ranem do własnej przyczepy. Brawo Greg!!!

Opublikowano

Wielka komisja piwna ogłosiła wyniki konkursu a gdzie dowody rzeczowe czyli fotki? Czy zwycięskich lampioników należy szukać w kuflach z piwem? Symboli tego napitku przewija się więcej w ocenach konkursu niż światełek (sztuk zero).

Opublikowano

Lepciak - piwo to taki symbol bo byliśmy w Warce :ok: Ale skoro już zostaliśmy tak wyróżnieni i nazwani WIELKĄ KOMISJĄ PIWNĄ to specjalnie dla Ciebie umieszczam fotkę (jest już na forum w innym miejscu) :)

post-80669-imported-f2f84202-6a2b-4126-b2bb-2e09a497e654_thumb.jpg

• Witamy

Witamy na największym polskim forum karawaningowym. Zaloguj się by wziąć udział w dyskusji.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.