Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

zastanawiam sie czy zabrac ze soba na zlot przedsionek wazy nie malo a zlot nie jest za dlugi

:]

jak kolezanki i koledzy zabieracie ze soba daszki czy zostawiacie je w domach ??

pozdrawiam

• Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

paiter, ja biorę daszek , zwiększa się przestrzeń życiowa , ale wyjeżdżam dziś w nocy , więc będę 5 dni.

Opublikowano

ja biorę przedsionek mimo że to 3 dni ale pomyś jak będzie lało [ oby nie ale może] to bez przedsionka jest niezbyt komfortowo

Opublikowano
Serek, i browar lepiej wchodzi w przedsionku jak w budce :nono:

no oczywiscie ... :ok::-] dobrze , że teraz mam szerszy 2,5m. wiecej się zmiesci i wygodnie się bedzie :czerwona::-]

Opublikowano
Serek, i browar lepiej wchodzi w przedsionku jak w budce :nono:

no oczywiscie ... :-]:) dobrze , że teraz mam szerszy 2,5m. wiecej się zmiesci i wygodnie się bedzie :czerwona::-]

kolego serek jak masz taki duzy daszek to teraz grubo zastanawiam sie czy moj zabierac :)

wole zabrac ze soba w zamian szkrzynke special czarny i wpasc w odwiedziny do Ciebie :-]

:):ok::-]

Opublikowano
Serek, i browar lepiej wchodzi w przedsionku jak w budce :)

no oczywiscie ... :-]:-] dobrze , że teraz mam szerszy 2,5m. wiecej się zmiesci i wygodnie się bedzie :czerwona::ok:

kolego serek jak masz taki duzy daszek to teraz grubo zastanawiam sie czy moj zabierac :)

wole zabrac ze soba w zamian szkrzynke special czarny i wpasc w odwiedziny do Ciebie :)

:-]:-]:)

hehe no to cały przedsionek...nie żebym się chwalił hehehe :):-]:) , a no i na :nono: serdecznie i z :-] serdecznie zapraszam hehehe

Opublikowano

wprosilem sie bezczelnie ale dziekuje za zaproszenie oczywiscie zabiore moj przedsionek jakby zabraklo miejsca u ciebie :nono::ok::-] to zapraszam do mnie na :czerwona:

Opublikowano

Nie ma picia :nono: po kontach ja zabieram parasol i siedzieć będziemy na samym środku kampingu :ok: aby nikt nie posądzał o kumoterstwo. :-]:-]

tylko ognisko będzie nas osłaniać. :czerwona:

Opublikowano

bogus bednarski, spójrz ile osób zapisanych na zlot , aby wszyscy byli przy ognisku , trzeba by stodołę podpalić :czerwona:

Opublikowano

ł

bogus bednarski, spójrz ile osób zapisanych na zlot , aby wszyscy byli przy ognisku , trzeba by stodołę podpalić :czerwona:

płonie stodoła płonie ...itd- Nieśmiertelny Czesław Niemen... :nono:

Opublikowano
browar lepiej wchodzi w przedsionku

święte słowa :czerwona:

• Witamy

Witamy na największym polskim forum karawaningowym. Zaloguj się by wziąć udział w dyskusji.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.