PawsonStrażak998 Posted April 6 Witam Mam pytanie czy ktoś może ma namiary na lusterka dodatkowe żeby pasowały do Volvo XC90?? Lub może ma na sprzedaż?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
KrzysztofCC Posted April 6 Sprawdź Reich Speed Fix Quote Share this post Link to post Share on other sites
w79 Posted April 6 2 godziny temu, PawsonStrażak998 napisał: Witam Mam pytanie czy ktoś może ma namiary na lusterka dodatkowe żeby pasowały do Volvo XC90?? Lub może ma na sprzedaż?? https://www.ebay.pl/itm/Emuk-Wohnwagenspiegel-Caravanspiegel-Volvo-XC60-ab-03-2017-XC90-ab-2015-100855-/253834853492 Quote Share this post Link to post Share on other sites
PawsonStrażak998 Posted April 6 Dzięki muszę zobaczyć Quote Share this post Link to post Share on other sites
olas1 Posted April 8 W dniu 6.04.2021 o 18:38, PawsonStrażak998 napisał: Witam Mam pytanie czy ktoś może ma namiary na lusterka dodatkowe żeby pasowały do Volvo XC90?? Lub może ma na sprzedaż?? Będę sprzedawał swoje, które kupiłem jako pierwsze do Ovtavii. Teraz mam inne dla Alhambry. Zrobię fotki i wrzucę na giełdę. Są w stanie b.dobrym. Quote Share this post Link to post Share on other sites
PawsonStrażak998 Posted April 8 A będą pasować do XC 90?? Bo tu są dość duże Quote Share this post Link to post Share on other sites
Gizbern Posted April 8 Zobacz Reich Exellent. Bardzo uniwersalne i pasują do wielkich lusterek. Quote Share this post Link to post Share on other sites
PawsonStrażak998 Posted April 8 7 godzin temu, olas1 napisał: Będę sprzedawał swoje, które kupiłem jako pierwsze do Ovtavii. Teraz mam inne dla Alhambry. Zrobię fotki i wrzucę na giełdę. Są w stanie b.dobrym. A masz zdjęcie?? Lub linki do ogłoszenia Quote Share this post Link to post Share on other sites
olas1 Posted April 8 2 godziny temu, PawsonStrażak998 napisał: A masz zdjęcie?? Lub linki do ogłoszenia Przepraszam, ale wrzucę to jutro. Nie wyrobiłem się ze wszystkim Quote Share this post Link to post Share on other sites