Skocz do zawartości

UWAGA !!! na początkujących karawaningowców ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ROBICAR, autorzy programy Top Gear podobnie jak programu Brainiac nie lubią przyczep na drodze i tworzą takie programy , wymyślili dla potrzeb tego programu wszystkie nieszczęścia , aby obrzydzić tą formę wypoczynku .

Czy komuś , aż tyle nieszczęśliwych przypadków zdarzyło się podczas jednego wyjazdu?? Nawet początkujący karawanignowiec nie będzie miał , aż tyle nieszczęśliwszych przypadków , to wszystko wymyślono dla potrzeb programu.

Opublikowano

Nijak nie rozumiem po co w filmiku Top Gear PL - S08E06 Cz.4 zaczął zawracać w tak durnym miejscu. To tak jak by chciał słonia przez ucho igielne przeciągnąć. Niby napisane było chyba, że zakaz wjazdu, ale skoro tak to co tam robi tak duża ilość innych samochodów. Naciągane mocno.

A w Top Gear PL - S08E06 Cz.5 ten numer z namiotem - to już istna żenada.

Opublikowano
ROBICAR, autorzy programy Top Gear podobnie jak programu Brainiac nie lubią przyczep na drodze i tworzą takie programy , wymyślili dla potrzeb tego programu wszystkie nieszczęścia , aby obrzydzić tą formę wypoczynku .

wir57, ...tak to prawda. Celowo podałem taki tytuł postu, bo jak podałbym "test Elddis SHAMAL XL i KIA CERATO" tak jak zaczyna się pierwszy filmik, to nie byłoby to takie kuszące tu zajrzeć. :-]

Czy komuś , aż tyle nieszczęśliwych przypadków zdarzyło się podczas jednego wyjazdu?? Nawet początkujący karawanignowiec nie będzie miał , aż tyle nieszczęśliwszych przypadków , to wszystko wymyślono dla potrzeb programu.

:) Może nie aż tyle, ale jakby zliczyć wszystkie przypadki z całej kariery początkujących karawaningowców to, kto wie czy nie nakręciłoby się może lepszego filmiku :) ... :) ...czy znalazłyby się tu osoby, które przyznałyby się do takich lub podobnych błędów w swojej karierze karawaningowej. :ok: Każdy z nas zapewne popełnił jakieś błędy, więc nie można wykluczyć takich lub podobnych sytuacji :)

Opublikowano

Moim zdaniem oni są wkurzający. Nie liczy sie dla nich nic co nie jest w stanie rozwinąć prędkości 250 km/h i nie ma pod machą co najmniej 200 KM. :ok:

Opublikowano

Panowie z Top Gear zrobili z siebie totalne ofermy , a niby tacy fachowcy.

ROBICAR, tak przyznam się do błędu jako początkujący podpiąłem budkę nie zwalniając hamulca i przyczepa została , na szczęście było na drodze wyjazdowej z bazy , gdzie garażowała przyczepa . Jedyną stratą była zerwana linka, ale budki nie spaliłem - tu w tym filmie oferma z Top Gear nie podtrawił szybko stłumić płomień byle czym .

Tym panom po prostu przeszkadzają karawaningowcy na drodze.

Th0rn, oni zrobili ten program na poważnie by zniechęcić do ciągania przyczep kempingowych o czym świadczy ostatnie zdanie : cyt " jak dojdziemy do władzy , zabronimy ciągania przyczep kempingowych"

Opublikowano

Wirku ...spokojnie nas tych "zaawansowanych" nikt i nic nie zniechęci do ciągania przyczepek :-] i :ok: na uspokojenie :)

A tak swoją drogą sam napisałeś: "to wszystko wymyślono dla potrzeb programu" dlatego nie mogli stłumić płomieni :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

pojęcia nie mam dlaczego dopiero dziś natknęłam się na ten temat :krzykacz:

tytuł powinien brzmieć "UWAGA NA EKIPĘ TOP GEAR " :ok::)

:)

p.s. to urządzonko na tyle cycepki całkiem ciekawe, ale wykorzystałabym do zupełnie czegoś innego- :)

Opublikowano
p.s. to urządzonko na tyle cycepki całkiem ciekawe, ale wykorzystałabym do zupełnie czegoś innego-

Tak... :bukiet: a do czego

Opublikowano

Może nie będę zdradzać :bukiet:

A czy ktoś widział takie urządzonko w naszym pięknym kraju ?

Opublikowano

Tak ja widziałem w tylnej szybie cywilnego samochodu… STOP POLICJA PROSZĘ SIĘ ZATRZYMAĆ :bukiet:

Opublikowano

Tak ja widziałem w tylnej szybie cywilnego samochodu… STOP POLICJA PROSZĘ SIĘ ZATRZYMAĆ :bukiet:

haha dobre :ok:

a mówią że takie kiepskie mają fundusze :bukiet:

szadok dzięki za linka!

tanie to nie jest, ale można sobie niezłe żarty robić :hmm: