Wiktor07 Posted February 21 (edited) Możecie doradzić... Jaka może być przyczyna,że nie mogę dociągnąć kluczem(obraca się w kółko) silnika movera do opony.Z drugiej strony jest wszystko ok. Gdzie szukać przyczyny? I jak to naprawić? Edited February 21 by Wiktor07 (see edit history) Quote Share this post Link to post Share on other sites
marcin668 Posted February 21 Najprawdopodobniej zerwany gwint .Jaki to Mover ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Wiktor07 Posted February 22 Kurcze nie sprawdziłem nazwy...☹️wydaje mi się,że Truma-pilot z czerwoną naklejką. Poprzedni właściciel sugeruje zerwany klin... Quote Share this post Link to post Share on other sites
sebka34 Posted February 23 Tam nie ma gwintu jest zapodka na minośrodzie możliwe ze ona się uszkodziła i klucz kręci się w kółko. Ale musiały by się zepsuć zapadki na obu kołach . Ewentualnie ten kwadratowy profli co idzie od koła do koła z tego co pamiętam ten mimośród jest kontrowany śrubą fi 8 Czuć w ogóle jakiś opór w pewnym momencie czy luźno przez 360° Quote Share this post Link to post Share on other sites
Wiktor07 Posted February 23 Z prawej dociąga bez problemu do opony,a z lewej kręci się 360.Rolka stoi w miejscu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
sebka34 Posted February 23 Poluzowała się kontra wychodząca z lewej strony nie nie obędzie się bez demontażu napędu. Quote Share this post Link to post Share on other sites