lbuster Posted February 5 17 minut temu, FiKo napisał: Co do ilości załóg przy I i II edycji wbrew pozorom nie było aż tak dużej różnicy. 17 minut temu, FiKo napisał: P.S Tak z ciekawości sprawdziłem ile załóg było podczas pierwszej edycji. Podczas II edycji było +- 77, a podczas I +- 100. Dziwne, bo patrząc po zdjęciach widać, że tylko jedna trzecia pola jest zastawiona: a w pierwszej edycji całe pole było wypełnione. Może po prostu zdjęcia nie pokazują drugiej części pola Quote Share this post Link to post Share on other sites
FiKo Posted February 5 (edited) 10 minut temu, lbuster napisał: Dziwne, bo patrząc po zdjęciach widać, że tylko jedna trzecia pola jest zastawiona: a w pierwszej edycji całe pole było wypełnione. Może po prostu zdjęcia nie pokazują drugiej części pola To i tak nie było jeszcze wszystko. Tak czy inaczej było mnie załóg... Edited February 5 by FiKo (see edit history) Quote Share this post Link to post Share on other sites
szary11 Posted February 5 Dołączamy do przygody Nawet w 4x4 Mail poszedł, 2 doby w rodzinnym pełnym składzie od piątku do niedzieli. Pozdrawiam. Quote Share this post Link to post Share on other sites
lbuster Posted February 5 1 godzinę temu, FiKo napisał: To i tak nie było jeszcze wszystko. Tak czy inaczej było mnie załóg... No - tego zdjęcia nie widziałem Nie było tak źle Choć fakt, w pierwszej edycji nie było tej łysiny na środku 2 godziny temu, szary11 napisał: Dołączamy do przygody Nawet w 4x4 Coraz więcej fajnych ekip Będzie się działo Quote Share this post Link to post Share on other sites
b.b tulipan Posted February 6 (edited) Witam. Złożyłem chęć uczestnictwa poprzez fb. Myślę że uda się być na tym spotkaniu. W następny weekend mam spotkanie VW T4 Camper w Białobrzegach i dobrze by było połączyć oba spotkania za jednym wyjazdem. Edited February 6 by b.b tulipan (see edit history) Quote Share this post Link to post Share on other sites
chudy781 Posted February 19 Witam chciałbym zgłosić załogę 2+1 wysyłam maila. Pozdrawiam serdecznie Quote Share this post Link to post Share on other sites
filipert Posted February 21 Ja już też jestem dawno na liście ale tu się jeszcze nie meldowałem Oczywiście w popularnym składzie 2+2 Quote Share this post Link to post Share on other sites