Marcin T Posted January 23 Proszę bardzo Agata Zięba- Śladowska tel. 12 252 40 53 Quote Share this post Link to post Share on other sites
smok_wawelski Posted January 23 (edited) Powiem tak - teren jak teren to łączka doklejka do hotelu i tyle - ale to subiektywna ocena tybylca ale w sumie uważam też że na kilka dni noclegów przy zwiedzaniu Kraka spoko styknie Nie to żebym "kuzyna" lansował ale wg mnie położenie camp Smok jest krajobrazowo znacznie atrakcyjniejsze od Kolnej - looknij sobie http://smok.krakow.pl/galeria/ Żeby mieć trochę pagórków i ładnej okolicy to trochę od Kraka odsunąć - np. Brandysówka w Dolinkach, czy Sczyrzyc ale tu pół godziny mało żeby na stare miasto dotrzeć Jeśli mógłbym radzić odpuść auto w Kraku - po mojemu to bez sensu przyjechać odpocząć i się męczyć a tańsze to też nie będzie. Jeśli jednak auto to apka na parkowanie w strefach żebyś nie musiał lecieć biegiem do parkomatu jak kelner z kotletem się spóźni Jeśli Kolna która nota bene nie jest złym pomysłem choć fakt to kawałek od Wawelu ale przy przyjętym przez Ciebie założeniu dojazdu autem jest fajna opcja - zasuwasz z Kolnej autem 7km i to nie przez geste centrum na P+R Czerwone Maki - koszt postoju 10zł / doba i te 10zł stanowi dla kierowcy również bilet dobowy na MPK a z Czerwonych Maków MPK dojedziesz gdzie dusza zapragnie bo komunikacja jest tam mocna. To trochę podobnie jak z Krakowianki tyle że z Krakowianki nie musisz nawet autem jechać na P+R bo zostawiasz furę na kempingu i z buta przez park do tramwajki 5min i tramwajka 20min pod Wawel Popatrz sobie na kompie albo apce "Jak dojadę" wybierz Kraków i będziesz widział jak jest z komunikacją miejska do interesujących Cie miejsc Jeśli masz wybór - Kraków jak każde duże zabytkowe miasto w wakacje to zły pomysł, lepszy czerwiec lub wrzesień - owszem obecna sytuacja nie wiem czy znormalnieje ale mam nadzieję że tak będzie a jeśli wróci do normy to miasto w wakacje kosmos tłok, problemy z parkingami, kolejki do kas w zabytkach nawet o 20 -21 problem w Rynku knajpę na piwo znależć a i ceny też wyższe. Edited January 23 by smok_wawelski (see edit history) Quote Share this post Link to post Share on other sites
jacek00 Posted January 23 2 minuty temu, smok_wawelski napisał: Powiem tak - teren jak teren to łączka doklejka do hotelu i tyle - ale to subiektywna ocena tybylca Nie to żebym "kuzyna" lansował ale wg mnie położenie camp Smok jest krajoznawczo atrakcyjniejsze od Kolnej - looknij sobie http://smok.krakow.pl/galeria/ Smok jest bardzo fajny, cisza, spokój, parcele też nawet z możliwością podpięcia się do wody. Minus za brak możliwości płatności kartą. Cenowo pewnie wychodzi podobnie jak Adam. Quote Share this post Link to post Share on other sites