Lukson Posted January 21 Dostałem dziś przez Fb link sprofilowany pode mnie, więc się dzielę. Targi caravaningowe online. Może ktoś będzie zainteresowany. https://www.facebook.com/112585577305119/posts/191043192792690/?sfnsn=mo Nie mam żadnych związków z organizatorem, nie jestem wystawcą /uczestnikiem wydarzenia. Jeśli post narusza regulamin, proszę o usunięcie. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Slawka Posted January 21 Ta reklama krąży po FB od kilku tygodni. Nie mogę znaleźć żadnych informacji na temat tego kto organizuje te targi, kto będzie prezentował i co na nich. Zarówno an FB jak i na stronie internetowej. Próbują za to wyciągnąć dane kontaktowe (adres email; pełne imię i nazwisko, które zaczytują z FB) w momencie chęci zgłoszenia zainteresowania. Wygląda to na budowanie fanpage'a dla mnie. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Cathay Posted January 22 (edited) @Lukson Jeśli potrafisz czytać, to chyba łatwo zrozumieć że to fejk i czegoś takiego nie linkować. No ale jakby ludzie nie dawali się oszukiwać, to oszustów by nie było. Edited January 22 by Cathay (see edit history) Quote Share this post Link to post Share on other sites