Początkująca Posted January 13 Witam, pytanie kieruje do osób które mieszkają w Niemczech i jeżdżą z przyczepami z dmc 750kg, w Polsce taka przyczepa ma przegląd bezterminowy a jak jest w Niemczech? Tez obowiązuje przegląd bezterminowy czy trzeba go mieć? Zastanawiam się bo kupiłam niewiadów, chciałabym ją użytkować w Niemczech, ale nie wiem jak to jest z przeglądem, ewentualnie gdzie się dopytać w dekarze czy wydział komunikacji? Pozdrawiam Quote Share this post Link to post Share on other sites
jacekzoo Posted January 13 @Helmut coś może podpowie p.s. Nie pytaj o to samo w kilku miejscach 😜 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Początkująca Posted January 13 zapytałam pod jednym postem, nie dostałam odpowiedzi to zrobiłam nowy wątek więc o jakich kilku miejscach mowa? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Helmut Posted January 13 Witam Przyczepka towarowa do 750 kg trzeba wykonywać TUV i jest ważny 3 lata. Wszystkie inne pojazdy do 3,5 t. TUV ważny 2 lata. Pojazdy powyżej 3,5 t. TUV ważny 1 rok. Quote Share this post Link to post Share on other sites