Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może jest ktoś chętny z terenu kujawsko-pomorskiego na wspólny wyjazd do Warki?

Planujemy wyjazd 29 kwietnia. Razem zawsze raźniej i przyjemniej się jedzie :ok:

Opublikowano

Hello!

My również planujemy wyjechać 29-tego około południa.

Jeszcze wszystko nie dograne do końca, nie wiadomo jak z wolnym w pracy.

Jak co to będziemy w kontakcie.

Opublikowano

Ja z moją małżonką przygotowywaliśmy się do tego wyjazdu od miesięcy więc o problemach z wolnym nie może być mowy :-]

Kolega Radwan z Kikoła dzwonił do mnie ale on chce wyjechać wcześnie rano. Ja myślę że koło południa to dobry czas na wyjazd :piwko:

Opublikowano

Ja mam już dawno zaplanowane wolne dni. Gorzej z małżonką, pracuje w takim systemie że ciężko jest dużo wcześniej cokolwiek zaplanować. W ostateczności jest nawet taka opcja że pojadę tylko z córkami.

Opublikowano

Witam Was.

Też wybieramy się z dziećmi na ten zlot, ale w szkole mają przerwę do 5 maja, więc wyjeżdżamy 1 maja, ale zostaniemy do 5-tego.

Chętnie bym pojechał w kolumnie, zawsze to ciekawiej i zapoznać się byłaby wcześniej okazja.

Może ktoś z naszego regionu jedzie w tym czasie?

Opublikowano

Którędy macie zamiar kołowac do Warki? Może przez Poznań? Ja bym sie podłączył.... albo może ja bym podjechał do Was? Mógłbym wystartowac z okolic Gniezna bo tam niedaleko mam Czepke na działce, kwestia dogadania.

Co Wy na to?

Druga sprawa to kiedy wyjazd? w środe 29 popoludniu czy 30 od samego rańca? ;)

Pozdrawiam

Adam1988

Opublikowano

Ja to jestem ustawiony na wyjazd 29 ok. 12:00-13:00.

Trzeba liczyć 5 godzin drogi, o ile nie będzie problemów po drodze (korki, wahadła, objazdy itp.), no i jeszcze trzeba się przywitać i rozłożyć ;)

Jeżeli będziesz chciał sie dołączyć to żeby nie nadrabiać zbyt dużo drogi proponował bym Włocławek na dołączenie. Oczywiście jak chcesz możesz przyjechać do samej Bydgoszczy ;)

Ja planuję przejazd przez Toruń, Włocławek, Płock, Wyszogród, Sochaczew, Grójec.

Opublikowano

Adam1988 z Poznania jak się uda zgadać to będzie karawana na Warke ;) wszystko będzie dogadane na III spotkaniu wielkopolan 18.IV

• Witamy

Witamy na największym polskim forum karawaningowym. Zaloguj się by wziąć udział w dyskusji.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.