Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym sie wymienic poglądami na temat tego kampera oraz poradzic w pary tematach technicznych.Gdyby ktos był w temacie to prosiłbym o kontakt!

Opublikowano

Mam Toyotę Hiace z roku 1993.

Użytkuję ją codziennie ale nie jako kamper.

Naprawiam ją sam, ale właściwie tej Toyoty nie trzeba naprawiać

Bardzo dobre auto, niestety staje się w polsce rzadkością. (Wywożą je do Afryki)

A z którego rocznika Twoja?

Opublikowano

To fajna maszyna. A jak sie prowadzi z taką dużą buda?

Ja w tym roku kupiłem do swojej Toyoty przyczepkę bo wakacje z namiotem i czwórką dzieci to już nie dla mnie. A może kiedyś , kiedyś jakiś kamperek...

Co nieco wiem o aucie i mechanice i stolarstwie więc gdybym mógł coś pomóc to chętnie.

Pozdrawiam.

Opublikowano
To fajna maszyna. A jak sie prowadzi z taką dużą buda?

Ja w tym roku kupiłem do swojej Toyoty przyczepkę bo wakacje z namiotem i czwórką dzieci to już nie dla mnie. A może kiedyś , kiedyś jakiś kamperek...

Co nieco wiem o aucie i mechanice i stolarstwie więc gdybym mógł coś pomóc to chętnie.

Pozdrawiam.

Przejechalismy nią z z 60 -tys .Ppprzedni własciciel przejechał 55 - tysięcy.No i cóz moge powiedziec bez jednej awari na trasie.Jedynie co dołożyłem do niej to akmulator.W tym roku tylko zmienię oleje i remont hamulców .Tak po za tym może trzeba troche konserwacji i kosmetyki.Sama jazda jak to sie mówi spoko .Prowadziłem wiele aut i nie widze jakis odchylen od innych tego typu.Mam w nim silnik o poj.2.2 a zużycie paliwa na trasie to 8 litrów przy ekonomicznej jezdzie .Tyle spaliłem po ostatniej zeszłorocznej podrózy na słowacje listopadzie.W tym roku rusze sie dopiero gdzies około połowy miesiąca jak zwykle nie za daleko żeby wszystko sprawdzic .

• 6 lat później...