Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym zapytać czy ktos z moich regionów wybiera się na V zlot.Wiadomo w grupie rażniej.Może byśmy zrobili konwój...

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

My wybieramy się do Warki z kolegą Trafko z forum co do dokładniejszego terminu jeszcze nie wiadomo. ustalimy jeszcze przy :serducha::bukiet: i damy znać

Opublikowano

My się wybieramy, najprawnopodobniej wyjedziemy 30.04 ale jak na razie trudno określić coś dokładniej

Opublikowano

DANI.Znam twoje strony,nawet w ubiegłym roku byłem kilka razy nad Sołą od strony Hecznarowic.Ładne tereny.Mam rodzinkę w Nowej Wsi.

Opublikowano

Wiesiek7476, jak będziesz w pobliżu zapraszam na :piwko:

Opublikowano

Dzięki za zaproszenie.Jak będę się wybierał nad Sołę to dam ci znać,a może ty znasz jakieś ciekawe miejsca nad Sołą ?

Opublikowano

Witam. Też mam nieodpartą chęć wypowiedzi w tym temacie - Soła również przepływa przez miejscowość Bielany,byliśmy tam w ubiegłym roku na jednodniowym pikniku. Prawie trafiliśmy w tym czasie na igrzyska crosowo-qadowe które się tam odbywają nie opodal na specjalnym torze,było wtedy troszkę huku ale i niecodzienna atrakcja. Zwykle jest tam cisza i spokój,łagodne zajścia do koryta rzeki i odpowiednie miejsce do ustawienia przyczepki i grilla. Jadąc od Kęt do Oświęcimia lub odwrotnie - skręcamy do Bielan i zaraz za mostem skręcamy w prawo,trzymamy się prawej strony przy rzece,po około 300m jesteśmy na miejscu.Lub można przyjechać od strony Wilamowic. :piwko:

Opublikowano
łagodne zajścia do koryta rzeki i odpowiednie miejsce do ustawienia przyczepki i grilla.

Na J. Międzybrodzkim na literze ,,T,, też jest fajne miejsce na dziko , a co ciekawe obok jest pole ale takie ostatniej jakości. :piwko:

Opublikowano

Witam Dani.Ja wiem o ciekawym miejscu nad Sołą od strony Hecznarowic.Zawsze jezdziłem od Nowej Wsi ul.Floriana koło starego kościoła,obok boiska i do końca.Niestety rzeka zmienia koryto i tam już nie można się rozłożyć,ale właśnie naprzeciw jest super miejsce na ok.5 przyczep i piękne zejście do wody.Jedynie w weekendy jest gwarniej,wiadomo młodzież chce napić się piwka.No to pięknie,odkrywamy nowe miejsca.KOCHANI<CHWALCIE SIĘ MIEJSCAMI DZIKIMI NA PEWNO NIE JEDEN SKORZYSTA.

Opublikowano

DZIĘKI BERNADETTO I JURKU.Kolejne piękne miejsce.Nic tylko zaznaczyć na GPS-ie i w drogę.

Opublikowano
Witam Dani.Ja wiem o ciekawym miejscu nad Sołą od strony Hecznarowic
Wiesiu chyba nie mówisz o plaży naturystów :piwko:
Opublikowano
Witam.Osobiście lubię miejsca odludne,ale jakby było "oko na czym powiesić'...

Ten widok wiele mnie kosztował jak z kuzynem i lornetką poszliśmy oglądać naturalne widoki.

Byliśmy w tedy jeszcze smarkaczami ,a wujek pas i cheja ....

Dupa do dziś mnie boli jak sobie przypomnę :piwko:

• Witamy

Witamy na największym polskim forum karawaningowym. Zaloguj się by wziąć udział w dyskusji.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.