Bart4x4 Posted July 25 Dzień dobry forumowicze Namiotingiem interesuję się od dziecka a karawaningiem od niedawna. Przyczepki jeszcze nie mam ale już coś knuje Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pawel z Posted July 26 Witam:)bede posiadaczem przyczepki tec 3.8 ale to na koniec sezonu Quote Share this post Link to post Share on other sites
mariuszl5 Posted August 5 (edited) W imieniu swoim i męża witam się serdecznie ze wszystkimi. Od kilku lat kusił nas zakup przyczepki, bo chcieliśmy spędzać urlopy przemieszczając się. W tym roku, po raz pierwszy wyruszyliśmy w dwutygodniową podróż motocyklem, z dwoma pieskami, z namiotem i całym kempingowym "mandżurem". Upewniliśmy się, że już nie chcemy jeździć na urlopy stacjonarne, i że w tym składzie, z namiotem, w naszym wieku, motocyklem łatwiej nam będzie jeździć na krótsze, kilkudniowe wypady. Nie pozostało nic innego jak wdrożyć w życie wcześniejsze zakusy i poszukać przyczepki na dłuższe urlopy. I mamy ją! Avento 350 tl z 1990r., pierwsza i jedyna jaką obejrzeliśmy Wiem, że przynajmniej dwóch jej poprzednich właścicieli jest wśród użytkowników tego forum i serdecznie ich pozdrawiam. Przyczepka pod względem wielkości i wyposażenia jest na nasze potrzeby idealna, utrzymana w bardzo dobrym stanie, nie wymaga wielkiego nakładu pracy ani finansowego, odświeżymy ją, ogarniemy po swojemu i będzie super. Pozdrawiamy wszystkich i miłego weekendu życzymy Edited August 5 by mariuszl5 (see edit history) Quote Share this post Link to post Share on other sites
cuubbeee Posted August 6 Witajcie Jestem Jakub i pozdrawiam z Dolnego Śląska. Od ośmiu sezonów ciągnąłem przyczepę, a teraz pierwszy sezon wyjeżdżam kamperkien. Quote Share this post Link to post Share on other sites