DawidMaterace Posted October 9, 2020 Witam, produkujemy materace, poduszki i pokrowce do kempingów na każdy indywidualny wymiar klienta. Na zdjęciach materace naszego wykonania do przyczepy Niewiadów N126,VW T3 i przyczepy KNAUS SPORT. Osoby zainteresowane zapraszam do kontaktu tutaj lub pod numerem telefonu 508483900. Quote Share this post Link to post Share on other sites
effka69 Posted December 18, 2020 Hejka! Właśnie zaczynam rozglądać się za materacem do domu. 80x190 cm grubość jakieś 20 cm i chyba sprężynowy ale taki żeby po roku czy dwóch sprężyna nie wbijała się w żebra Quote Share this post Link to post Share on other sites
czyś Posted December 18, 2020 My po upragnionych swego czasu sprężynach (na samo wspomnienie schyłkowego okresu tego materaca aż nas ciarki przechodzą - sprężyny w żebrach, i nie była to żadna taniocha) mamy piankę (pianka lateksowa). I teraz to dopiero jest wygodnie. Inaczej, ale mega wygodnie. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Maras Posted December 18, 2020 9 minut temu, czyś napisał: My po upragnionych swego czasu sprężynach (na samo wspomnienie schyłkowego okresu tego materaca aż nas ciarki przechodzą - sprężyny w żebrach, i nie była to żadna taniocha) mamy piankę (pianka lateksowa). I teraz to dopiero jest wygodnie. Inaczej, ale mega wygodnie. Na wymiar tą piankę lateksową zamówiłeś ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
MARKON Posted May 9, 2021 W dniu 9.10.2020 o 14:24, DawidMaterace napisał: Witam, produkujemy materace, poduszki i pokrowce do kempingów na każdy indywidualny wymiar klienta. Na zdjęciach materace naszego wykonania do przyczepy Niewiadów N126,VW T3 i przyczepy KNAUS SPORT. Osoby zainteresowane zapraszam do kontaktu tutaj lub pod numerem telefonu 508483900. Interesuja mnie 4 gabki bez pokrowca 70x190x10 2szt, 30x190x10 2szt, z pokrowcem grubość to 13cm, mam pokrowce ale jak cena będzie zadowalająca wezmę całość, druga sprawa to czas muszę mieć je do końca maja bo jadę na wakacje ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
henju Posted May 23, 2021 Witam, jak mogę się z Panem skontaktować w celu zrobienia wyceny i ewentualnego zrobienia poduch do przyczepy campingowej? Quote Share this post Link to post Share on other sites
MARKON Posted May 23, 2021 2 godziny temu, henju napisał: Witam, jak mogę się z Panem skontaktować w celu zrobienia wyceny i ewentualnego zrobienia poduch do przyczepy campingowej? To chyba była jednorazowa reklama, ja miałem robotę ale 0 kontaktu i na forum i na telefonie Quote Share this post Link to post Share on other sites
Szymon57 Posted July 26 proszę o wycenę wykonania pokrowców na materace do przyczepy kempingowej (z mojego materiału) oraz termin wykonania 114 x 35 x 12,5 cm x2 115 x 64 x 12,5 cm x2 58 x 28 x 12,5 cm x2 58,5 x 69,5 x 12,5 cm x2 Pozdrawiam, Sz simielow@gmail.com Quote Share this post Link to post Share on other sites
MARKON Posted July 27 16 godzin temu, Szymon57 napisał: proszę o wycenę wykonania pokrowców na materace do przyczepy kempingowej (z mojego materiału) oraz termin wykonania 114 x 35 x 12,5 cm x2 115 x 64 x 12,5 cm x2 58 x 28 x 12,5 cm x2 58,5 x 69,5 x 12,5 cm x2 Pozdrawiam, Sz simielow@gmail.com Szukaj od kogoś innego 0 kontaktu z gościem Quote Share this post Link to post Share on other sites