Mars Posted January 13 6 godzin temu, Gizbern napisał: Mając na uwadze swoje doświadczenia z ASO (Toyota oraz Dacia) jak bym mógł to omijałbym ich... To żeś mnie teraz zastrzelił. Dostałem namiar na serwis w Toruniu - jutro zadzwonię. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mars Posted January 14 (edited) Firma Eden z Torunia - zajmująca się montażem haków i instalacji. Hak przykręcany, wiązka z modułem, "plus" po stacyjce, aby było zasilanie lodówki podczas jazdy i "plus" stały z akumulatora (z bezpiecznikiem). Do tego przejściówka na 7 pinów. Z montażem za 1300 zł brutto. Minus taki, że prawdopodobnie nie będzie automatycznego wyłączania tylnych czujnikow parkowania, ale mam przycisk na konsoli środkowej, więc luz. Czekam na termin montażu. Edited January 14 by Mars (see edit history) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Gizbern Posted January 14 Godzinę temu, Mars napisał: Firma Eden z Torunia - zajmująca się montażem haków i instalacji. Hak przykręcany, wiązka z modułem, "plus" po stacyjce, aby było zasilanie lodówki podczas jazdy i "plus" stały z akumulatora (z bezpiecznikiem). Do tego przejściówka na 7 pinów. Z montażem za 1300 zł brutto. Minus taki, że prawdopodobnie nie będzie automatycznego wyłączania tylnych czujnikow parkowania, ale mam przycisk na konsoli środkowej, więc luz. Czekam na termin montażu. Po opisie wnioskuję że wiedza o co chodzi. W ASO jak im mówiłem że tak chcę to twierdzili że wiedzą o co chodzi....a potem musieli poprawiać. Quote Share this post Link to post Share on other sites